reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
anetasa sziekuje poczekam troche, chociaz moje dziecie do grubaskow nie nlezy i wciaz wage gubi, taki stan juz u nas od ok tyg. Zobacze co wydarzy sie do niedzieli.

moni_I
jezeli nie masz ketanolu (lub moze ktos w twoim otoczeniu) bardzo silne tabletki na bol lecz na recepte, to ja polecam z polskich tableek nurofen w tym mocniejszym stezeniu.

Tuśka przymierza się do spania;-) a ja najchętniej położyłabym się z nią, ale że chałupa nadal straszy to nie ma o tym mowy:sorry: dawno bym już wszystko porobiła ale miała niespodziewaną wizyte Gochy z Szymkiem. Na szczęście u nas się przejaśnia więc może popołudniu zaliczymy chociaż jakiś spacerk:tak:

U nas tez sennie, maly sam sie kladzie, mysle ze z 10 min i bedzie spal.
Mieszkanie w stanie oplakanym, czas sie wreszcie wciaz do pracy.

witam!!!

moi spia. P jechal w nocy, a Julitka juz marudna byla, wiec do niego dolaczyla;-)znow ja komary nad ranem swedzialy i nie spala zbyt gleboko

Psotce sie zrobila rana w nowym miejscu:baffled:P byl z nia u weterynarza. ilez to bedzie trwalo??????:angry:

jutro mamy u nas grilla. chyba sami sie usmazymy, bo ma byc upal:crazy:, a rano planuejmy skoczyc nad wode, ale jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zar sie leje z nieba!!!!!!!siedze w domu najdluzej jak moge:laugh2:

Donka jedziemy w poniedzialek i w ten sam dzien wracamy

uuuu, to bedzie meczacy dzien

na kiedy siostra ma termin?

Donkat a coś ty wyprawiała, że tak w krzyżu Cię łupię:-p;-)
Agulka a ty co się nic nie meldujesz:baffled:

no wlasnie nie nadwyrezalam sie, wiec pewnie z lenistwa mnie bolal:-D:-D:-D

Aga na razie w nowym domku siedzi. w pon. bedzie

Dziewczyny poratujcie okropnie boli mnie ząb a do dentysty najprędzej będe mogła iśc za tydznień w poniedziałek:szok:jakie są dobre tabletki na ból zęba???????????

nie wiem Monia, nie doradze, bo nie biore

No chałupka ogarnięta:-) przebrałam jeszcze grzyby, bo M wczoraj nie pomyślała żeby zabrać z balkonu przed deszczem i część zaczęła pleśnieć:crazy: Tuśka jednak zrezygnowała ze spanka więc póki jest pogoda wybieramy się na spacerk tylko muszę kawke dopić;-)
Donkat a mnie się wydawało, że Agulka już na nowym miała mieć net:eek: może coś mi się pomieszało:eek: współczuję Julitce bo sama cała jestem w bąblach ale lepiej żeby mnie żarły niż Tuśkę więc jakoś przeżyje:sorry:

witam jakoś jestem bez humoru bo u nas ciągle temat braku pogody nad morzem:sorry:i chyba będziemy zmieniac plany może wyruszymy gdzieś bliżej na jakieś jezioro albo do Nysy albo nad Soline:sorry:brat D był caly ten tydzień w grzybowie i tylko 1 dzień mieli pogodę i własnie wracają bo ponoc leje tam strasznie....a juz tak sie cieszyłam na to morze............
Aneta Agulka ma net w nowym domku ale komputer jeszcze jest w starym:tak:
Justyna udanej zabawy na 18
Donkat udanego grilla:-)my dzis tez mamy zamiar sami pogrilowac a tymczasem dzieci kąpią się w basenie a ja cierpie z powodu zęba:nerd:

reklama
Monia błagam, plis jeśli zmienicie plany jedzcie nad jezioro nyskie:-) stanę na głowie a się u was zjawimy choćbym miała spać pod namiotem:-D ale bym się ucieszyła ze spotkanka:tak:
A ja znów mam robote M przywiózł papryke i trzeba popakować do słoików;-) kierowca mu kupił na Węgrzech wyszło 7zł za 3 kilogramy więc aż szkoda nie sporzytkować;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry