Witam wszystkich cieplutko.... dawno mnie tutaj nie było , wiec sama nie wiem od czego zacząć
może od tego że wszystkie mamy i dzieciaczki gorąco pozdrawiam....
![]()
![]()
Hej hej gdzie Ty się podziewałaś tyle czasu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkich cieplutko.... dawno mnie tutaj nie było , wiec sama nie wiem od czego zacząć
może od tego że wszystkie mamy i dzieciaczki gorąco pozdrawiam....
![]()
![]()
Zawsze można witamyWitam Kochane
Ja rowniez jestem mama z wrzesnia 2007, czy moozna sie do was dolaczyc
Nuśka, Monia jedziemy w nocy 24 więc na miejscu będziemy 25do Rewy dokładnie tutaj mam zarezerwowane Pokoje z widokiem na morze - Rewa, kwatera w Rewie
ja za bardzo nie szaleje, ale z kazdym rokiem robie coraz wiecej sama. teraz musze narobic duuuzo roznych ogorasow, bo P zabiera w droge.
a Wy co jecie zima, to co mamy dadza, czy ze sklepu?
u Nas nikt nic nie zaprawia z rodziców, pewnie też dlatego że nie mamy własnych owoców ani warzyw kiedyś pamiętam mieliśmy sad tzn mój dziadek miał i moja mama sporo zapraw na zimę przygotowywała, a teraz to nikt nic nie zaprawia no tyle co ogórki małosolne robimy ale to na bieżąco się zjada
bo jakaś padnięta jestem
i już nie mogę się doczekać powrotu Agi z urlopu, no i wreszcie mojego urlopu żebym mogłą odpocząć
zostajemy do 30 w Rewie
na noc będziemy wracali żeby na miejscu być 31 bo Tuśka 1 września do przedszkola staruje:-) co do zapraw to mnie w tym roku poniosło
i szalałam a dzisiaj jak zadzwoniła do mnie pani Janinka z tupperware czy przywieść mi ogórki to odrazu podziękowałam bo brak mi już sił
trochę mi szkoda takich swoiskich ogórasów ale padam na ryj i nie dam rady nic z nimi robić
widocznie później się tu zajwiłam
ale witam i namawiam do regularnego pisania z nami
jaby teraz ktoś przyszedł i chciał się rozliczyć za pobyt to bym go nie skasowała bo zwyczajnie mózg mi już nie pracuje
to jest właśnie minus tej pracy, że albo siedzisz i umierasz z nudów, albo masz taki zapieprz, że nie wiesz w co ręce włożyć
szkoda, ze nie ma takiego okresu pośredniego
Donkat fajnie że ciepło i mogło by już tak byc
[
to jest właśnie minus tej pracy, że albo siedzisz i umierasz z nudów, albo masz taki zapieprz, że nie wiesz w co ręce włożyćszkoda, ze nie ma takiego okresu pośredniego
![]()