reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam ja.

Wczoraj szybko czas minął ... Aneta kleiła pierogi a ja kluski sląskie.
Super taki wypad na wieś........... podeslij tych malinke do mnie.

W mamą wczoraj a raczej dzis przed 1 wróciłyśmy do domu............. okna myłysmy do 21:szok: a potem jeszcze firanki..... sprzątanko i tak zeszło, gdyby nie fakt że rano do pracy J i mama to pewnie byśmy zostały.
Masakra z tymi oknami........... zapaćkali zaprawą, klejem............. itp.......... i pazurami drapałyśmy:crazy: no ale teraz przynajmniej świat widać zza okna:-) i jest PIKNIE.

Pierwsza noc planowana JUTRO:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam :-)

wow! Agulka ale super!!! Ależ ja Ci zazdroszczę - u nas dopiero wszystko się zaczyna...

monia - fajne plany. Ja wczoraj na basenie się z chłopakami pomoczyłam troszeczkę :-)

IDę - dziś banki szt 2, potem małę zakupy, obiad i na placyk zabaw się umówiliśmy z kolegą PAwełka. Potem mamy do nas przyjść i pobojowisko zrobić z pokoju dziecięcego ;-)

witam!!!

zrobilam kolejne ogorczeki:-):-)

dzis panowie z ZEORKu zrobili mi syf w wiatrolapie, bo likwidowalismy jeden licznik. przyjechali na robote w 6chlopa dwoma samochodami specjalnymi, ale nikt nie raczyl do mnie zadzwonic i spytac, czy jestem w domu:baffled:a ja wlasnie wyjezdzalam:szok: na szczescie tesciu mial byc do poludnia. oj, jak ja lubie zalatiwac cokolwkiek w tej instyucji:crazy:a jutro musze tam jeszcze isc papiery popodpisywac:nerd:

jest w Waszych miastach taki dmuchany plac zabaw przy ktoryms z marketow? u nas jest przy Cerrefourze. dziala tylko w wakacje i wystraczy zrobic zakupy za okreslona kwote, a godzina zabawy za darmo. bylysmy dzis z niunka, wyszalala sie, ze nawet nie protestowala jak ja zgarnelam do domu:-D:-D:-D:-D

a wrażenia młodej nie zapomniane:-D szalała między kurami i kogutami, do świń to myślałam że do korytka wlezie:-D a króliki wszystkie chciała zabrać do domu:-D na koniec do tej miłej Pani już babciu wołała:-) no i pojadła sobie moja księżniczka poziomek i porzeczek prosto z krzaczka i wytrwale pomagała mi zbierać malinki:-)

bo dziecku potzrebny jest kontakt ze wsia, jak psu buda;-):-D:-D:-D

Jak dobrze pójdzie, to najpóźniej za miesiąc będzie.

to trzymamy kciuki:tak::-)

jak dobrze pójdzie to od 16 D weźmie urlop i wyruszymy nad ......................:-)

suuuuuuuuuuuper!

nagła zmiana planów:-)sprzątam juz a za godzinkę przyjedzie koleżanka z 2 letnim synem i po kawce pojedziemy do mini aqua parku:happy:ciekawa jestem czy poradzę sobie z moja dwójką:sorry:

no i poradzilas sobie?

Pierwsza noc planowana JUTRO:-):-):-):-):-):-):-)

alez swietnie!
juz czuje ten dreszczyk i niewyobrazalan radosc:-):-)
my pierwsza noc spalismy na podlodze na materacu, bo jeszcze nam stelaza lozka nie zrobili:laugh2:

witam!!!

zrobilam kolejne ogorczeki:-):-)

swietnie!
juz czuje ten dreszczyk i niewyobrazalan radosc:-):-)
my pierwsza noc spalismy na podlodze na materacu, bo jeszcze nam stelaza lozka nie zrobili:laugh2:

Ogórki mniam mniam ale że Wam się chce "zaprawy" na zimę robic podziwiam mi by się nie chciało

ale za to jakie wspomnienia:-p;-)
Agulka owocnej nocki życzę ;-);-)

Moniu udanego wypoczynku

Anetka
którego dokładnie przyjeżdżacie i gdzie ten nocleg zarezerwowałaś???

Witam wieczorem ;)
Agulka koniecznie zapamiętaj co Ci się przyśni na nowym miejscu
Monia zazdroszcze morza my pojedziemy gdzies dopiero we wrzesniu
czy wy tez tak macie ze sprzatacie sprzatacie a i tak wszedzie jest brudno wrrr strasznie mnie to dobija zwlaszcza ze Lencia potrafi dostrzec najmniejszy paproch i oczywiscie do buzi
Nie mam czasu dokladnie czytac wiec nie wiem jak jest z waszymi trzylatkami ale ja jestem w szoku zmianami jakie zachodza u Zuzi na szczescie chyba minal jej okres buntu i zmienila sie w aniolka bawi sie ladnie z siostra jest grzeczna w przedszkolu (pierwsza zasypia) i slucha jak nigdy ladnie bawi sie z dziecmi ale tez uwielbia bawic sie sama jak ona to mowi w fantazje bo caly czas cos sobie wymysla ostatnio wchodze do jej pokoju a ona ma sciagniete majtki wiec pytam co robi a ona na to mama nie wiesz przeciez tu jest taka ubikacja na niby...
ide spac bo jutro przychodzi kolega matowac mi prysznic baterie i takie tam i w koncu wyprowadze sie z lazienki dzieci

Ostatnia edycja:
Monia udanego wypadu:-) a nad morze na długo jedziecie?Do kąd?
jak pojedziemy to tak na 3-4doby i najprawdopodobniej Grzybowo

jest w Waszych miastach taki dmuchany plac zabaw przy ktoryms z marketow? u nas jest przy Cerrefourze. dziala tylko w wakacje i wystraczy zrobic zakupy za okreslona kwote, a godzina zabawy za darmo. bylysmy dzis z niunka, wyszalala sie, ze nawet nie protestowala jak ja zgarnelam do domu:-D:-D:-D:-D

u nas chyba nie ma :no:

no i poradzilas sobie?
poradziłam dzieciaczki były grzeczne jak aniołki no i było super

Moniu udanego wypoczynku

Anetka
którego dokładnie przyjeżdżacie i gdzie ten nocleg zarezerwowałaś???
dziękuję :-)jeszcze trochę czasu zostało bo jak pojedziemy to gzies za 1,5tyg no i wszystko zalezy od pogody jak nie bedzie to nie jedziemy więc trzymac kciuki żeby była pogoda:tak:;-)
no własnie Aneta kiedy i gdzie wy jedziecie?

Witam wieczorem ;)
Agulka koniecznie zapamiętaj co Ci się przyśni na nowym miejscu
Monia zazdroszcze morza my pojedziemy gdzies dopiero we wrzesniu
czy wy tez tak macie ze sprzatacie sprzatacie a i tak wszedzie jest brudno wrrr strasznie mnie to dobija zwlaszcza ze Lencia potrafi dostrzec najmniejszy paproch i oczywiscie do buzi
Nie mam czasu dokladnie czytac wiec nie wiem jak jest z waszymi trzylatkami ale ja jestem w szoku zmianami jakie zachodza u Zuzi na szczescie chyba minal jej okres buntu i zmienila sie w aniolka bawi sie ladnie z siostra jest grzeczna w przedszkolu (pierwsza zasypia) i slucha jak nigdy ladnie bawi sie z dziecmi ale tez uwielbia bawic sie sama jak ona to mowi w fantazje bo caly czas cos sobie wymysla ostatnio wchodze do jej pokoju a ona ma sciagniete majtki wiec pytam co robi a ona na to mama nie wiesz przeciez tu jest taka ubikacja na niby...
ide spac bo jutro przychodzi kolega matowac mi prysznic baterie i takie tam i w koncu wyprowadze sie z lazienki dzieci
Luandzia u mnie też tak jest że sprzątam i sprzątam a za chwile wygląda tak jak przed sprzątaniem

Agulka super nocka przed wami ....

Monia zazdroszcze wakacji...
Laptop juz naprawiony. Przy okazji dowiedzialam sie dlaczego bateria nam padla. W poprzednim serwisie, rok temu, gosciu nie podlaczyl laptopa na naszym kablu tylko na swoim z takim samym wejsciem i przeciazyl baterie, po czym wysiadla. Znawcy od 7 bolesci:wściekła/y: Wpadlam w amok zaprawiania

jeszcze nie ma co zazdrościc bo nie wiemy na 100%czy pojedziemy:sorry:
Justyna teraz musisz więcej z nami pisac wtedy to juz laptop sie nie zepsuje:-p
ale u nas ulewa była:szok:drogą rzeka płyneła ...a w tym wszystkim zapomniałam że pies na dworze jest:zawstydzona/y:no i bidulek przemoczony jak nie wiem co:zawstydzona/y:

reklama
Witam się i ja:-) i mnie coś wzięło na robienie słoików:eek: aż sama się nie poznaje tylko szkoda, żeby się marnowały za frajer dostane produkty;-) zrobiłam dziś kolejną ture z chili i jeszcze sałatke z papryki, marchewki, cebulki i ogóra oczywiście:-) zaraz jadę na stoisko z tupperware także trzymajcie kciuki zeby wpadło trochę grosza:tak:
Nuśka, Monia jedziemy w nocy 24 więc na miejscu będziemy 25:tak: do Rewy dokładnie tutaj mam zarezerwowane Pokoje z widokiem na morze - Rewa, kwatera w Rewie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry