30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Witam ja.
Wczoraj szybko czas minął ... Aneta kleiła pierogi a ja kluski sląskie.
Super taki wypad na wieś........... podeslij tych malinke do mnie.
W mamą wczoraj a raczej dzis przed 1 wróciłyśmy do domu............. okna myłysmy do 21
a potem jeszcze firanki..... sprzątanko i tak zeszło, gdyby nie fakt że rano do pracy J i mama to pewnie byśmy zostały.
Masakra z tymi oknami........... zapaćkali zaprawą, klejem............. itp.......... i pazurami drapałyśmy
no ale teraz przynajmniej świat widać zza okna:-) i jest PIKNIE.
Pierwsza noc planowana JUTRO:-):-):-):-):-):-):-)
Wczoraj szybko czas minął ... Aneta kleiła pierogi a ja kluski sląskie.
Super taki wypad na wieś........... podeslij tych malinke do mnie.
W mamą wczoraj a raczej dzis przed 1 wróciłyśmy do domu............. okna myłysmy do 21
a potem jeszcze firanki..... sprzątanko i tak zeszło, gdyby nie fakt że rano do pracy J i mama to pewnie byśmy zostały. Masakra z tymi oknami........... zapaćkali zaprawą, klejem............. itp.......... i pazurami drapałyśmy
no ale teraz przynajmniej świat widać zza okna:-) i jest PIKNIE.Pierwsza noc planowana JUTRO:-):-):-):-):-):-):-)
a ja wlasnie wyjezdzalam

:-)
ciekawa jestem czy poradzę sobie z moja dwójką

;-)
Wpadlam w amok zaprawiania
no i bidulek przemoczony jak nie wiem co
aż sama się nie poznaje tylko szkoda, żeby się marnowały za frajer dostane produkty;-) zrobiłam dziś kolejną ture z chili i jeszcze sałatke z papryki, marchewki, cebulki i ogóra oczywiście:-) zaraz jadę na stoisko z tupperware także trzymajcie kciuki zeby wpadło trochę grosza