reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Myslicie, ze wysylaja do Anglii? Kurcze....
nie lubie gołych okien, ale tez nie lubie jak jest za duzo w nich. szukam od dawna jakiejs ladnej firaneczki... DO sypialni i salonu... generalnie nie sa wielkie te okna, ale w UK nie ma ladnych firan, a jesli juz sa to takie jak u nas 20 lat temu...

Myslicie, ze wysylaja do Anglii? Kurcze....
nie lubie gołych okien, ale tez nie lubie jak jest za duzo w nich. szukam od dawna jakiejs ladnej firaneczki... DO sypialni i salonu... generalnie nie sa wielkie te okna, ale w UK nie ma ladnych firan, a jesli juz sa to takie jak u nas 20 lat temu...

oj, te ich gole okna i iciezkie story!!! nie lubialm tego

Ja równiez nienawidzę gołych okien, juz nie mogę doczekac się kiedy u sibie nowiuskie powieszę.............. mama dziś przyszywała jeszcze taśny a jutro premiera;-)

czy zaszalałam :sorry: chyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł:szok::-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy:sorry: nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia:zawstydzona/y: a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył:wściekła/y: a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają:sorry: miłej nocki:-)

czy zaszalałam :sorry: chyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł:szok::-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy:sorry: nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia:zawstydzona/y: a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył:wściekła/y: a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają:sorry: miłej nocki:-)

kochana to było w pozytywnym tego słowa znaczeniu:tak: a zadowolona byłam, szybko przesyłka przyszła:tak: dobrej nocki życzę................ i obiecuje, że nie zajrzę jutro tutaj póki tych nieszczęsnych garnków WSZYSTKICH nie wyszoruję, bo dziś zdołałam tylko jeden wypucować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry