Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myslicie, ze wysylaja do Anglii? Kurcze....
nie lubie gołych okien, ale tez nie lubie jak jest za duzo w nich. szukam od dawna jakiejs ladnej firaneczki... DO sypialni i salonu... generalnie nie sa wielkie te okna, ale w UK nie ma ladnych firan, a jesli juz sa to takie jak u nas 20 lat temu...
Ja równiez nienawidzę gołych okien, juz nie mogę doczekac się kiedy u sibie nowiuskie powieszę.............. mama dziś przyszywała jeszcze taśny a jutro premiera;-)
oczywiscie spektakl w BabyBoomowym teatrze tez bedzie?;-)
chyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł
:-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy
nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia
a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył
a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają
miłej nocki:-)czy zaszalałamchyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł
:-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy
nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia
a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył
a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają
miłej nocki:-)
a zadowolona byłam, szybko przesyłka przyszła
dobrej nocki życzę................ i obiecuje, że nie zajrzę jutro tutaj póki tych nieszczęsnych garnków WSZYSTKICH nie wyszoruję, bo dziś zdołałam tylko jeden wypucować