• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Myslicie, ze wysylaja do Anglii? Kurcze....
nie lubie gołych okien, ale tez nie lubie jak jest za duzo w nich. szukam od dawna jakiejs ladnej firaneczki... DO sypialni i salonu... generalnie nie sa wielkie te okna, ale w UK nie ma ladnych firan, a jesli juz sa to takie jak u nas 20 lat temu...

Myslicie, ze wysylaja do Anglii? Kurcze....
nie lubie gołych okien, ale tez nie lubie jak jest za duzo w nich. szukam od dawna jakiejs ladnej firaneczki... DO sypialni i salonu... generalnie nie sa wielkie te okna, ale w UK nie ma ladnych firan, a jesli juz sa to takie jak u nas 20 lat temu...

oj, te ich gole okna i iciezkie story!!! nie lubialm tego

Ja równiez nienawidzę gołych okien, juz nie mogę doczekac się kiedy u sibie nowiuskie powieszę.............. mama dziś przyszywała jeszcze taśny a jutro premiera;-)

czy zaszalałam :sorry: chyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł:szok::-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy:sorry: nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia:zawstydzona/y: a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył:wściekła/y: a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają:sorry: miłej nocki:-)

czy zaszalałam :sorry: chyba nie bo za wszystko z obszyciem i taśmą oraz przesyłką wyszło mi niecałe89zł:szok::-) i co Agulka byłaś zadowolona z zakupów od tego sprzedawcy:sorry: nie pożegnałam się z pracy bo jak zawsze na ostatnią chwilę milion rzeczy do zrobienia:zawstydzona/y: a mój M już śpi bo przed 4 jedzie do Brna bo mu się kierowca rozkraczył:wściekła/y: a ja lecę jeszcze młodą na śpiku wysikać i też uciekam spać , bo oczka same mi się zamykają:sorry: miłej nocki:-)

kochana to było w pozytywnym tego słowa znaczeniu:tak: a zadowolona byłam, szybko przesyłka przyszła:tak: dobrej nocki życzę................ i obiecuje, że nie zajrzę jutro tutaj póki tych nieszczęsnych garnków WSZYSTKICH nie wyszoruję, bo dziś zdołałam tylko jeden wypucować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry