• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta gratulacje dla Natalki
zaraziłam sie chyba od Agulki bo ogarnol mnie szal wykanczania domu.:)
wczoraj kupilismy z W prysznic i w koncu po trzech latach skonczymy druga lazienke ta z wanna zostwie tylko dla dzieci i ewentualnie gosci tylko musze moje szpargaly powynosic
kupilismy tez nowy odkurzacz bo stay juz do niczego sie nie nadawal a widomo przy podlogowcu Lence trzeba co chwile sprzatac
co do wyjsc to ja mam wolne wieczorem praktycznie codziennie bo maz bardzo chetnie sie mnie pozbywa tylko mnie rzadko chce sie gdzies wychodzic bez W...

reklama
U Ciebie pochmurno a u nas słoneczko po wczorajszym paskudnym dniu nastało:-) zupka już dochodzi na gazie, ja popijam kawkę i będziemy się zaraz zbierać na zakupki, a po powrocie będę robiła pierogi z jagodami, bo moja królewna sobie zarzyczyła:-) a popołudniu wybieram się do tej babeczki co mnie ostatnio na spotkaniu z tupperware obdarowała malinkami:-) więc pewnie znów wrócę i do późnego wieczora będę robiła słoiki;-)

No pierogów wyszło 80 a Tuśka zjadła aż 5:-D i jeszce na jutro zostały oczywiście. Popołudniu byliśmy u tej miłej babeczki z tupperware więc przywiozłam sobie róże i mieczyki z, jabłka, pomidory malinówki mniam mniam:-) i żółte pomidory:tak: Tuśka je wcinała na kolacje:-D oczywiście zielone jajka, kalaprepkę i ogóry:-) 6 słoików kiszonych zrobiłam a reszte odstawiłam na te chilli Agulkowe bo są pycha, a no i 5 słoiczkó soku z mali wyszło:-) a wrażenia młodej nie zapomniane:-D szalała między kurami i kogutami, do świń to myślałam że do korytka wlezie:-D a króliki wszystkie chciała zabrać do domu:-D na koniec do tej miłej Pani już babciu wołała:-) no i pojadła sobie moja księżniczka poziomek i porzeczek prosto z krzaczka i wytrwale pomagała mi zbierać malinki:-) a teraz trzymajcie kciuki za kolejną suchą nocką ;-) dobrej nocy życzę Wszystkim:-)

Podeślij pierogi do mnie - Łukal uwielbia :tak:

Fajne takie wiejskie szaleństwo! I pyszne :-)

Kciuki trzymam :-)

Podesłałabym ale i u mnie się nie zmarnują;-):-p zwłaszcza, że jutro muszę nakarmić moją mamuśke w pracy:-) a szaleństwo na wsi super:-) muszę następnym razem zabrać aparat i jszcze Szymka bo pewnie i on mieszczuch miałby radoche z obcowania z naturą

Witam z rana z tradycyjną kawką;-)wypije i zabieram sie z asprzątanie za oknem pięknie słonecznie i mam nadzieje że tak się utrzyma w miarę długo bo jak dobrze pójdzie to od 16 D weźmie urlop i wyruszymy nad ......................:-)

reklama
nagła zmiana planów:-)sprzątam juz a za godzinkę przyjedzie koleżanka z 2 letnim synem i po kawce pojedziemy do mini aqua parku:happy:ciekawa jestem czy poradzę sobie z moja dwójką:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry