Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiem, czy kojarzycie-co roku go mamy. ciesze sie baaaaaaardzo, bo olubie te impreze. z niektorymi to sie widze wlasnie tylko przy tej okazji bo czau na odwiedziny brak. miesko podpieklam, musze jeszcze slaaltke zrobic

okazalo sie , ze to uczulenie an pasozyty-tylko, ze keidys sprawdzalam i ani jednej pchly nie widziaalm

Ogórki mniam mniam ale że Wam się chce "zaprawy" na zimę robic podziwiam mi by się nie chciało
Nie mam czasu dokladnie czytac wiec nie wiem jak jest z waszymi trzylatkami ale ja jestem w szoku zmianami jakie zachodza u Zuzi na szczescie chyba minal jej okres buntu i zmienila sie w aniolka bawi sie ladnie z siostra jest grzeczna w przedszkolu (pierwsza zasypia) i slucha jak nigdy ladnie bawi sie z dziecmi ale tez uwielbia bawic sie sama jak ona to mowi w fantazje bo caly czas cos sobie wymysla ostatnio wchodze do jej pokoju a ona ma sciagniete majtki wiec pytam co robi a ona na to mama nie wiesz przeciez tu jest taka ubikacja na niby...

Laptop juz naprawiony.
Wpadlam w amok zaprawiania
a w tym wszystkim zapomniałam że pies na dworze jestno i bidulek przemoczony jak nie wiem co
![]()