witam!!!
zakrecilam sie z datami i o maly figiel bym przegapil wizyte w PUP-ie

gnalam na pelnym gazie przez muiasto do domu po swistek i potem do PUP zeby zdazyc przed 14.30

koncze odmrazac lodowke. oj, tym razem przegielam i byla goooooooooooora lodu
mam u sibie Jasie:-)
Kamilek pojechal na tydzie z P w trase-to jego marzenie, ciekawe czy bedzie zadowlowolny
jutro musze ejchac z Psotka dp weterynarza na kontrole. na razie nie drapal sie w to miejsce.
po poludniu jutro skoczymy z niunka i kolezanka do drugiej kolezanki z kursu:-)
Ciekawe jak imprezy poszly.
u mnie suuuuuper!
p[oogda dopisala, towarzystwo tez. nie bylo tylko 2braci ciotecznych, bylo nas 43 osoby

posypaly sie zaproszenia w odwiedziny i gdyby nie kursy, to juz bym walizki pakowala;-)
Co do naszego weekendu na nowym................ nie chciało się dziś wracać, bo juz się zadomowiluiśmy............. z piątku na sobotę poszliśmy spać po 2 ( dzieci spały, "nianię" pożyczyłam od sąsiadów)............. bo nasi sąsiedzi przygotowali nam przywitanie z ogniskiem, graniem w lotki i pifkiem, było bardzo sympatycznie.
NIE PAMIĘTAM CO MI SIĘ ŚNIŁO, bo za krótki sen był i myślalam tylko czy młody zląduje z nowego wyra, ale dał radę:-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)superowo! a czemu juz nie zostaniecie na stale? cos w srodku beda jeszcze robic?czy tylko na zewnatzr?
wczoraj byłyśmy z małą na urodzinach jej koleżanki Matyldy:-) wszystko odbywało się na sali zabaw dla dzieci, więc dzieciaki miały świetną zabawe. Doszłam do wniosku, że w tym roku i Tuśce urządzę tam urodzinki:-)
ja myslalam, zeby w tym roku zrobic niunce urodzinki dla dzieci, ale w domu. jednak doszlam do wnuiosku, ze zrobie za rok, jak bedzie miaal kolezanki i kolegow z przedszkola, bo teraz ma ich malo
Powrót bardzo miły, czuję się jakbym wróciła z dłuższego urlopu i z wdrozeniem się do tenmatów nie mam zbytniego problemu

co mnie bardzo cieszy.
Aż mi się serce kraje jak pomyśle o jego minie gdy wychodziłam:-(.
no to fajnie i niefajnie. jednak z czasem Damianek sie przyzwyczai, ze mamy znow nie ma.
a jak Twoja mama? jak stosunki?
A mi się chyba w pracy szykują poważne zmiany
na....? lepsze, czy gorsze?