reklama

Wrześniówkowe mamy

No i własnie dlatego myślę, ze tak będzie nawet lepiej;-) chociażby ze względu na czas, który będę miała w tym momencie dla Tuśki:tak: bo nawet jak jedna pójdzie na urlop to jednego dnia będę po 20 już w domu i będę mogła się jeszcze z nią zobaczyć przed spaniem, a drugiego pojadę na noc więc też będę miała dla niej cały dzień, a potem po nocce 24 godziny wolne:tak: a nie tak jak teraz, że jeden dzień z nią jestem a na drugi mnie nie ma i tak w kółko:crazy: najgorsze, ze pozstałym szefa pomysł nie odpowiada:baffled: przede wszystkim dlatego, że trzeba częściej jeździć do pracy a co za tym idzie większe wydatki na paliwo:sorry: a mi to akurat lotto i jak przyjdzie co do czego to będzie awantura o kasę:baffled: choć podwyżką wcale bym nie wzgardziła:-) uciekam małą jeszcze na śpiku wysadzić i zmykam spać także miłej nocki kochane:-)

reklama
witam
Aneta widac że zmiany w prascy okażą się dla Ciebie lepsze będziesz miała wiecej czasu dla siebie i dla rodzinki
Gagulec fajnie że w pracy odrazu się tak zaklimatyzowałas i że jestes nastawiona pozytywnie.A Damianek na pewno na tym nie straci bo mamusia wszystko nadrobi po pracy.No więc teraz pozostaje życzyc awansu:)
Donkat fajnie takie rodzinne spotkanie,dużo was było extra. A jakies fotki masz?no i fajnie ze masz mamę u siebie zas z JUlitką pewnie nie umią sie sobą nacieszyc

a u nas super pogoda no i mam nadzieje że juz tak zostanie.

Witam i ja:-) u nas też pogoda super. Więc zaliczyłyśmy z małą już zakupki i plac zabaw:-) teraz Tuśka przyjmuje swoich pacjentów;-):-D a ja się zaraz biorę za obiadek:tak: co zmian w pracy to nie wiem na kiedy i czy napewno nastąpią, bo to wczoraj była luźna rozmowa z szefem;-) zapytał co o tym sądzę ja mu powiedziałam swoje zdanie i tyle;-) dziś ma być u kierowniczki więc może coś więcej się dowiemy:tak: a ja popołudniu śmigam na spotkanie z tupperware jak to mówi mój M na zlot czarownic:-D

O sobie Hmm...
23 letnia mama wspaniego wrzesniowego synka, od kilku lat mieszkam poza granicami Polski. Z wyksztalcenia Logistyk, lecz obecnie wychowuje mojego synka.

witam!!

szybko mi minal dzionek.
co miaalm robic napisalam juz wczoraj, wiec nie ebde powtarzac:-D:-D

niunka sie kapie, niedlugo pewnie padnie, bo w dzien nie spala

przede wszystkim dlatego, że trzeba częściej jeździć do pracy a co za tym idzie większe wydatki na paliwo:sorry:

no a co maja powiedziec osby dojezdzajace codziennie?

Donkat no i fajnie ze masz mamę u siebie zas z JUlitką pewnie nie umią sie sobą nacieszyc

jak zwykle:-):tak::-D:-D:-D
choc za mna niunka tez teskni, jak mnie nie ma

Nowe mamy zawsze są mile widziane:-) także witamy i napisz coś o sobie o Was:tak:

zgadzam sie:tak::tak:

Witam wszystkich cieplutko :).... dawno mnie tutaj nie było , wiec sama nie wiem od czego zacząć:) może od tego że wszystkie mamy i dzieciaczki gorąco pozdrawiam.... :) :)

ja nie pamietam, wiec sie wiatm:-)

O sobie Hmm...
23 letnia mama wspaniego wrzesniowego synka, od kilku lat mieszkam poza granicami Polski. Z wyksztalcenia Logistyk, lecz obecnie wychowuje mojego synka.

interesuje mnie ten zawod. ciekawy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry