reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

po poludniu jedziemy z Jasia w gosci do tesciow ;)
i jak w odwiedzinach???

mam luzny dzien, wiec musze sobie wymyslec zajecie

co wymysliłas?

czy wasze dzieci ccha isc do przedszkola? ja wczoraj rozmawialam z niunka, wiec niby chce, ale po mini widzialam, ze nie ejst zbyt szczesliwa :(((
Mateusz chce iśc ale nie jest zapisany :no:jak mu mówię że Ola pójdzie do przedszkola to on ówi że ,,Mati kola(przedszkola)"

jestesmy jednym wielkim bablem! wczoraj poszlysmy na dzialke na grzyby i nas komary chcialy polknac zywcem! nawet na chodniku, jak szlysmy to niunke pogryzly! w nocy bidulka spac nie mogla, bo sie drapala :(( a do niunki to juz leca jak pszczoly do miodu!!!!

OJ Biedactwa:-(jak bąble znikają juz? a smarujecie się czymś?

oj, nie! 30st to dla mnie zdeycodwanie za duzo!

co za dużo co za dużo ja chce 30st bo w niedziele w nocy mamy zamiar wyruszyc nad morze:tak:;-)

sezonowa praca i dlatego. my w "pomidorkach" tez tak mielsimy

witam w piękny upalny piątek:-)kawka już wypita ,podłogi pomyte i zaraz zbieram się na dwór bo trzeba trawkę skosic:tak:
wczoraj byłam z koleżanka ,jej synem i Mateuszkiem w Brennej i jakos tak dziwnie się czułam cały czas ciągło mnie do domu brakowało mi D i Oli:sorry:

reklama
Goraco!!! Mlody padl, chyba z goraczki. Jutro na 18 jedziemy i nic nie mamy kupione. Nie mam pomyslu co kupic chlopakowi na 18, dla dziewczyny byloby mi o wiele latwiej. W poniedzialek ruszamy na Berlin o swicie. Przyznam szczerze,ze nie bardzo mi sie chce. 17 S koncz chorobowe i do pracy rodacy:-) Jeszcze musze skompletowac dokumenty do PZU.

Donka jedziemy w poniedzialek i w ten sam dzien wracamy, wiec nie tym razem. Kiedys pojedziemy juz z Mateuszem i musimy byc bardziej przy kasie, choc w obecnej sytuacji kazda inna bedzie sie nazywala "bardziej przy kasie" Ale tak na serio gdyby to nie byla moja siostra to nigdziebysmy nie jechali ze wzgledow finansowych

Witam ponownie mamuski
Mam maly problem z moim malym, gdyz przestal jesc. Nie chodzi mi o to iz je mniej lub wybrzydza z potrawami, lecz nie chce niczego. Placze, krzyczy i histeryzuje, lecz nie jest chory ni nie ma goraczki. Juz sama nie wiem co jest problemem

Oj widzę, że znów wymieramy:-( piątek wieczór i nikogo nie ma:-( a ja zasiadłam właśnie z piwkiem;-) bo w łóżku i tak nie mam czego szukać, bo Mafi wywalił się na mojej poduszce:szok::-D ciekawe czy mi ustąpi miejsca:eek::laugh2: wokół nas krąży straszna burza:szok: błyska się i grzmi ale narazie u nas nie pada ale biedny pies nie miał ochoty długo spacerować, bo się bał i co róż zawracał do domu:rofl2: Tuśka dziś ponoć zachwycona bo spędziła dzień z ukochanym dziadkiem:tak: daliśmy teściowej teraz odpocząć, bo widać, że już zmęczona a i zaczęła narzekać na młodą:sorry: za to dziadek zachwycony propozycją zostania z małą, bo biedak sam się nudzi jak mama w pracy, a tak ma rozrywkę;-)
Donkat a coś ty wyprawiała, że tak w krzyżu Cię łupię:-p;-)
Justa oby wyjazd okazał się jednak udany:-)
Agulka a ty co się nic nie meldujesz:baffled:
Monia trzymam kciukasy za pogodę:tak:
Euphoria może wrzuć na luz jak przez chwilę nie będzie jadł to nic się nie stanie;-) w końcu zgłodnieje i zje co mu podsuniesz;-) pilnuj tylko żeby pił:tak: moja też tak ma czasami, ze nic nie chce zjeść za to potem nadrabia:-D
Nuśka haloooooo co tam u Was?

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:sorry: witam wszystkich i życzę miłego dnia:-) u nas pogoda się schrzaniła :crazy: w nocy mocno popadało i to bardzo a teraz jest szaro buro i ponuro:crazy: także raczej zapowiada nam się dzionek w domku, ale przynajmniej wezmę się za sprzątanie;-) tym bardziej, że nie wiem co mojej księżniczce dziś odbiło ale wstała o 6 :szok: więc przypuszczam, że bez drzemki się dziś nie obędzie:no:

reklama
Dziewczyny poratujcie okropnie boli mnie ząb a do dentysty najprędzej będe mogła iśc za tydznień w poniedziałek:szok:jakie są dobre tabletki na ból zęba???????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry