reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) dopiero teraz bo wstyd się przyznać, ale odstawiłam małą do przedszkola i walnęłam się spać i wstałam jakieś pół godziny temu:szok: ale chyba potrzebowałam tego snu bo teraz mam jakiegoś powera;-) pije kawke i lecę ze śmieciami i do banku a potem biore się za chałupke;-)

reklama
Kurcze chyba mnie coś rozkłada:baffled: gardło mnie boli i wogóle jakoś tak do dupy się czuje:baffled: mam nadzieję, że mnie nie rozłoży bo jutro umówiłam się na rozmowe w sprawie dodstkowej pracy i jeśli gościu będzie chciał się jutro spotkać to średnio się widzę z gorączką:baffled:
Tuśka dziś w przedszkolu dostała prezent:-) tzn wszystkie dzieci dostawały:tak: gazetke z kubusiem puchatkiem;-) dumna jak paw wracała z nią do domu:-D jakbym w życiu jej takiej nie kupowała:rofl2:

Ale wiesz mama, to Z PRZEDSZKOLA!!!!
Wypralam firany, wyprasowalam, umylam okna i wyprasowalam halde z szafy. Jeszcze obiad na jutro mam zamiar wstawic. Ale mam wqrwe, mlody mnie drazni,ze hoho
Wczoraj wlaczylam sobie Sex w wielkim miescie 2, 1 byla super,a 2 szkoda wlaczac. Obejzalam tez Ondine z Bachleda, fajny.

Cześć

Adaś dostał syrop a ten kaszel to może byc alergiczny albo dlatego, że w poprzednim domku były piece w pokojach............ a w nowym juz jest inne powietrze, bo kaszle tylko nocą..... dzis nocka to masakra.
Maja ma koslawosc pięt i to obydwu, będzie chodzic na korekcyjne zajecia w przedszkolu i prawdopodobnie pojedziemy do Bydgoszczy gdzie robia odlewy nózki dzicka i dla niej specjane wkładki-indywidualne........ ale to za tydzień lub dwa.

To tyle...... pa

Agulka chcialam napisac,ze bedziecie obok mnie przejezdzac,ale nie, macie prosta droge 25, do mnie musielibyscie sporo nadlozyc. Koslawosc piet?? Co to za ustrojstwo:baffled: Mi tesciowa caly czas kladzie do glowy,ze Mateusz koslawi 1 nozke,a ja tego za chiny nie widze

witam i ja
Mateusz znów na antybiotyku:(( wczoraj wieczorem miał 39,2 po syropie spadła rano zaś 39 o 7.30 dałam mu syrop a w południe temperatura 39,4....bylismy u lekarza no i przepisał antybiotyk D własnie pojechał do apteki a Mateusz leży słabiutki

reklama
Hejka

Monia zdrówka dla Matiego

Justa Maja stawia nogę tj do srodka, kostki od środka jej tak się maja ku śrdokowi i z tyłu jak się patrzy na piętę to poinowa linia tej pięty jest przechylona
no i po butach widac że koslawe ma jak nie ma mocnej zapiętki sama zauwazyłam, bo nie ppdbało mi sie juz od jakiegos czasu że jak ma na leciutkim obcasiku pantofelki to je koslawi, zrobie póxniej fotke to pokarze jak to wyglada
Aneta miłego dnia w pracy
Narka:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry