Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tuśka zagorączkowała dziś wieczorem M dał jej lipomal i o 19:30 już spała. Obudziła się jakieś 20 minut temu rozpalona więc zapodałam jej ibufen. Nie ma ani kataru, ani kaszlu i nie wiem co jutro robić
czy puszczać ją do przedszkola czy nie. Na moje słowa, że jutro nie pójdzie się wkurzyła bo jutro rytmika i ona musi być
wiem, ze dziś z okazji dnia nauczyciela panie przyniosły galaretki w czekoladzie i Tuśka się zachwycała jakie pyszne i jeszcze z kilkoma wyszła z przedszkola i zjadła je na jedno posiedzenie
a jeszcze nigdy jej ich nie dawałm
może to jej zaszkodziło
sama nie wiem już głupieje
niby temperatury brak ale w nocy jeszcze kaszlała więc doszłam do wniosku, że skoro to piątek i jutro i tak już nie idzie to niech zostanie lepiej w domu na wszelki wypadek
wcale zachwycona tym nie była bo odrazu mówiła że dzieci będą bez niej tańczyły i śpiewały ale obyło się bez kłótni;-) mam nadzieję, że to jednak nie będzie nic poważnego i w poniedziałek już pójdzie

więc jej powiedziałam ,że może zostać w piżamie ale ma leżeć w łóżku i leży już pół godziny o dziwo
nie wiem czy dobrze zrobiłam zatrzymując ją dzisiaj bo w sumie nie kaszle ani nie smarka
gorączki też nie ma
chyba spanikowałam