reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jeszcze nie śpi:dry: ale spała dziś wyjątkowo po południu i obudziła się przed 17. Gorączke udało się zbić, kaszle niezaciekawie i mówi że ją gardło boli czyli wychodzi na to że jej sprzedałam mojego wąglika:-( Marek kupił jej syropek wzmacniający a jednocześnie działający na ból gardła i róznego rodzaju kaszel więc mam nadzieje że pomoże a tak faszeruje ją dodatkowo tableteczkami czosnkowymi od Ciebie:tak:;-) mam nadzieję że jakoś to będzie :tak: w najgorszym wypadku jeszcze w poniedziałek i wtorek ją zatrzymam w domu:tak: zresztą już powiedziałam markowi, że w poniedziałek napewno zostanie nawet jak już będzie wszystko ok bo będę chciała się na własne oczy przekonać że napewno jest dobrze;-) bo w niedziele pracuje:sorry2:

Mlody na Majce zobaczyl zapowiedz Shreka i juz chcial sie isc kapac,bo powiedzialm,ze jak sie wykapie to bedzie bajka. Wlasnie sie skonczyla, musze go do lozka wygonic.
W przyszlym miesiacu wybieramy sie koniecznie do okulisty, Mateusz bardzo mocno mruga oczami, nie mrozy, tylko mruga. Piwko?

Aneta życzę zdrówka mój młody też katarzy ale u nas to standard o tej porze roku tydzień zdrowy tydzień katar itd.:baffled: Wyobraź sobie że jeszcze nie zdążyłam mu podać tej szczepionki co kupiłam bo on jeszcze tak dobrze nie wyzdrowiał od tego czasu a znowu katar :sorry2::cool2:
Jeszcze raz dużo zdrówka życzę dla Natalki

Mlody na Majce zobaczyl zapowiedz Shreka i juz chcial sie isc kapac,bo powiedzialm,ze jak sie wykapie to bedzie bajka. Wlasnie sie skonczyla, musze go do lozka wygonic.
W przyszlym miesiacu wybieramy sie koniecznie do okulisty, Mateusz bardzo mocno mruga oczami, nie mrozy, tylko mruga. Piwko?
to długo się kąpał bo od Majki do Shreka było 2 godziny:-D:-D:-D
a piwko to ja chętnie wypije:-)

O justa kochana dawaj, dawaj ja już po szklaneczke śmigam;-) młoda też skończyła właśnie oglądać shreka;-) i chyba wcale nie wybiera się spać a kombinuje jak koń szmaciarza pod góre bo wie, że skoro jest chora może spać ze mną:zawstydzona/y: a że ja się nie kłade to ona też;-)

To sobie nalej, ja zaraz 2 wezme.
Aneta jednak matczyna intuicja nie zawodzi.
Weszlam na strone PUP i wyczytalam,ze jesli mam pobyt staly u siebie i naleze do PUP Gniezno,a mialabym np. pobyt czasowy w Mogilnie to moge sie zarejestrowac w PUP Mogilno tylko musze jakis swistek podpisac,ze w Gnieznie nie jestem zarejestrowana. Musze poprosic mame o meldunek,bo jesli sa oferty pracy to przez PUP

Widzisz Nuśka ja już zaczęłam się przyzwyczajać do myśli, że moje dziecko to cyborg:zawstydzona/y: bo w tym tygodniu rozmawiałam z panią z przedszkola i powiedziała, że już tylko Natalka nie opuściła żadnego dnia z powodu choroby. Tym bardziej jestem zła że jej sprzedałam to dziadostwo:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry