monia_l
Wrześniowe mamy'07
no to prosimy o fotki w nowej fryzurzeMonia kapal sie 45 minut,bo obcinanko wlosow bylo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to prosimy o fotki w nowej fryzurzeMonia kapal sie 45 minut,bo obcinanko wlosow bylo

fryzura taka jak zawsze, probuje zapuscic mu irokeza ale cos mi nie wychodzi, musze pokusic sie o zapuszczenie wloskow i wybiore sie do fryzjerki,a wogole to podoba mi sie jak chlopcy maja dlugie wloski, tylko z czupryna Mateusz to bylaby masakrano to prosimy o fotki w nowej fryzurze![]()
a kto to PAN DANIEL??? od rytmiki?Tuśka wreszcie się układa do snu;-) ale nie omieszkała mi jeszcze wypomnieć, że jej dziś do przedszkola nie puściłam a był dziś pan Daniel![]()
zresztą angielskim też jest zafascynowana:-) wogóle to ostatnio sobie uświadomiłam ile dziecko jest w stanie stracić przez chorobe w przedszkolu np taka niobecność jak teraz Szymka 3 tygodnie nagle się zjawia i przynajmniej u Tuśki tak jest, że wypada z obiegu z kolejnymi piosenkami z tańczeniem krakowiczaka, że o angilskim nie wspomne
no przynajmniej u Szymka to ostatnie odpada bo go moja sister nie zapisała
Tuśka jak nie śpi to kaszle tak sucho jakby z krtani
a jak zaśnie to znowu odrywa się jej na mokro
a kataru nie ma wcale
zaczynam głupieć normalnie przy tym dziecku
więc zmykam na dymka jak zadna się nie odezwi to idę się przytulić do moich ziomków;-)