reklama

Wrześniówkowe mamy

no to Anetka chyba nie masz wyboru i we wtorek musisz puścić Natalke do przedszkola bo inaczej żyć Ci nie da :))

jeśli chodzi o nasze zdrowie to Jula juz od miesiąca ma katar :/ a Lena od 2 tygodni- zastanawiam sie czy nie isc z malutka do laryngologa dziecięcego bo nasza pediatra jakos nie potrafi nam pomóc a ja zaczynam sie bac zeby na uszka jej nie poszło :(((

ja mam chore zatoki i tez sie męcze...

28 października mamy pasowanie na przedszkolaka :))) szkoda ze P akurat w pracy bedzie ale wezme kamere i nagram mu filmik :))

reklama
Witam w niedzielę:-) niestety z pracy:crazy: Tusiek niby ok ale paskudnie kaszle:-( także jutro lecimy do lekarza niech ją osłucha, bo boje się, ze nie daj Boże pójdzie jej cos na oskrzela:sorry: a ja dopiero zjadłam śniadanie:zawstydzona/y: znów miałyśmy grupe i zostało mi jeszcze umyć podłoge na jadalni, ale najpierw chce obejrzeć Geslerową i Usta usta, bo we wtorek przegapiłam.

ja tydzien temu kupiłam Zuzi buty na zimę bo jest już dość zimno a ma byc jeszcze gorzej...
ostatnio wysłałam Zuzke do przedszkola bez szalika i dostała przedszkolną chustke i pani powiedziała zeby juz jej zakladac szalik troche głupio mi bylo... wiec teraz juz chodzi typowo zimowo ubrana -rekawiczki,szalik ,ciepla kurtka, zimowa czapka

reklama
Witam się :-) jesteśmy po wizycie u lekarza mała zdrowa:tak: pani doktor powiedziała tylko, ze taka jej uroda, ze zawsze po przeziębieniu utrzymuje jej się taki kaszel:sorry2: kazała ją jutro jeszcze zatrzymać w domu a w środę może już iść:tak: i wiecie co byłam zaskoczona bo zapytała do którego przedszkola Tuśka chodzi i dała nam zaświadczenie, ze mała jest zdrowa:tak: bo podobno dzieci z naszego przedszkola po chorobie wracają po takie zaświadczenie, bo Panie tego wymagają żeby mieć pewność:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry