reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka

U nas spoko, dzieci dzis poszły do przedszkola tzn Adaś, nie kaszlał w nocy ,a el jutro jedziemy by go jeszcze osłuchała a dla Mai po te zaświadczeni by mogła chodzic na korekcyjne zajęcia.
W czwartek moja córcia ma przedstawienie, starszaki wystawiaja cos o jesieni, rodzice mile widziani.

A poza tym zdrówka dla wszystkich

reklama
O kurcze, tak czytam i tylko przeziebienia, zimowe ciuchy etc... Az sie zimno robi na sama mysl :)

Prawde mowiac to sama wczoraj zaszalalam i Olafowi kupilam buty, kurtke i zestaw [czapka,szalik i rekawiczki], ale to chyba (MIEJMY NADZIEJE!) na pozniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
Ola dziś była w przedszkolu i same pozytywy.Wylosowała że jedzie jutro po odebranie nagrody dla przedszkola jedzie tylko 10 dzieci z całego przedszkola z każdej krupy po 2 jaka ona jest dumna że akurat ona jedzie:-)no i ja dziś też urosłam bo Oli wychowawczyni powiedziała drugiej pani z przedszkola a ta pani mi że cieszy się że akurat Ola jedzie i że Oli prace plastyczne są swietne i że szkoda ze nie ma w przedszkolu żadnego kółka plastycznego:blink:
Harsh co ciekawego kupiłas pochwal się wrzuc fotki;-)
ja musiałam dzis kupic Oli buty zimowe bo z zeszłego roku okazały się za małe no i ja zwykle Ola wybrała różowe:cool2::happy2:

Mateusz niby chodzi w jesiennej kurtce, takiej na polarku,ale teraz jak jechalismy na weekend do Plocka to wzielam mu zimowa,ale nie ta najgrubsza,a buty ma takie za kostke, lekko ocieplane, raczej jesienne,bo zimowe dopiero kupimy i jesienna czape nosi i chustke na szyji.
jakies biale glistki laza mi po kuchni, tzn. po suficie. Juz 4 znalazlam i oblecialam wszystko co mozliwe w kuchni i nic nie znalazlam. Wygladaja jak takie biale co po kapusie laza. Skad to dziadostwo wylazi?????
Widze,ze dzieciatka wracaja do formy:-)

Justa a gdzie i wczym trzymasz suszone grzyby? Ja któregoś roku trzymałam w tekturowych tubach podziurawionych i właśnie z grzybów mi zaczęły wułazić białe robale:wściekła/y: wszystkie musiałam wyrzucić:wściekła/y:

Fujjjj! Robale !!!!!:baffled::baffled: Ale na suficie????:dry:

A za to wszystko dalam az 27 funtow ;) I w sumie to sie cieszylam jak glupia, bo wiecie jak to w glowie ciazy jak sie nie ma kasy, a trzeba cos kupic... i sie martwilam, ze w sumie musze z 5 dych na to wydac...a tu prosze :)

Aha, a w ogole..to na marcu mamy 2 razy blizniaki i nawet trojaczki! Na szczescie nie moje hahahahaha

Justa dobrze, że robale zlokalizowane;-)
Harsch dawaj fotki, bo ciekawość mnie zeżre:zawstydzona/y:

A ja właśnie skończyłąm robić farsz do pierogów na jutro;-) i ledwo łaże:wściekła/y: jakoś już od dłuższego czasu ledwo zipie jak mam owulacje:wściekła/y: wciągnęłam już 3 nospy:szok::zawstydzona/y: i nadal mnie napier***** Tuśka jeszcze łobuzeruje:wściekła/y: ale co się dziwić jak pospała dziś ponad 3 godziny. Chyba prędzej ja padne niż ona:baffled: co do ciuchów to moja nosi kurteczki takie przejściówki:tak: już nie jesienne ale jaeszcze nie takie typowe zimowe;-) a buty jej kupiłam takie niby kozaczki ale nie ocieplane futerkiem tylko takim nie wiem czym;-):baffled::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry