reklama

Wrześniówkowe mamy

witam się o poranku z kawką:-) Tuśka poszła dziś do przedszkola:tak: i najchętniej pobiegłaby tam jeszcze w piżamie;-) ale przyznam, że mam takie mieszane uczucia czy aby napewno dobrze zrobiłam:sorry: jeszcze trochę kaszle i smarczy :sorry: pocieszam sie tylko tym, że dziś wreszcie w nocy był spokój i ani razu jej nie słyszałam:no: Miłego dnia dziewczyny!

reklama
hejka:-)za oknem dzis w miare fajnie posciel juz się suszy i druga pralka sie kręci.Miałam wczoraj prasowac ale schowałam pranie do szafy i juz na mnie nie patrzy hihih:-D
Olafku duży buziak dla Ciebie:happy::happy::happy:
Aneta fajnie że Tuśka już lepiej :-)
Donkat jak egzamin?
Majandra hop hop co tam u Was?
Asia, Luandzia jak tam wasze dziewczynki?

nie pisasłam wczoraj ale Ola po wycieczce bardzo ale to bardzo zadowolona:tak:panie oczywiścię ją chwaliły że taka grzeczna i fajna dziewczynka:-):happy:

Witam i ja.

Dopiero w wyrka się zwlokłam, odwiozłam dzieci do przedszkola a ja spowrotem pod kołderkę......... cos mnie bierze, gardło i katar sie pojawa, J tez zasmarkany...........buuuuuuuuuuuuuuu

hejka:-)za oknem dzis w miare fajnie posciel juz się suszy i druga pralka sie kręci.Miałam wczoraj prasowac ale schowałam pranie do szafy i juz na mnie nie patrzy hihih:-D
Olafku duży buziak dla Ciebie:happy::happy::happy:
Aneta fajnie że Tuśka już lepiej :-)
Donkat jak egzamin?
Majandra hop hop co tam u Was?
Asia, Luandzia jak tam wasze dziewczynki?

nie pisasłam wczoraj ale Ola po wycieczce bardzo ale to bardzo zadowolona:tak:panie oczywiścię ją chwaliły że taka grzeczna i fajna dziewczynka:-):happy:

hihihihiih

Wadomo było, że OLa bedzie grzeczna i zadowolona.

U nas pogoda do bani, pada deszcz, wieje....... bryyyyyyyyy

Witam.

Monia, wypadłam z obiegu przez brak neta i jakoś nie mogę wrócić. :sorry::baffled::confused2: Ale się postaram. :tak:

Asiek, chodzisz jeszcze z Julą do logopedy? Są postępy? Maciuś w przedszkolu ma logopedę i też musi niestety mieć z nią "zajęcia", bo mówi niewyraźnie.

Ostatnia edycja:
czesc!
ja tylko szybciutko- w niedziele 17.10 o 1 40 urodzilam sliczna anie. 10pkt 3010g i 52cm. porod 4,5h bardzo bolesny. nie pamietam zeby mnie przy piotrusiu tak bolalo. piotrus w roli starszego brata super! tylko, ze jest bardzo chory. dostal swoj pierwszy w zyciu antybiotyk. kaszle, goraczkuje, ma katar, biegunke i wymiotuje. wczoraj zwymiotowal na anie i na mnie bo chcial sie przytulic a ja akurat karmilam. ja mam codziennie goraczke, pelne piersi, macica boli jak sk.......! mala przysypia przy piersi i nie najada sie przez co je co chwile ale walczymy z tym dzielnie. problem jest w nocy bo zwyczajnie mi sie nie chce jej wybudzac bo sama nad nia zasypiam. ale wszystko w swoim czasie. do tego jestem sama (a wyobrazacie sobie co znaczy opieka nam 4 dniowym maluchem i nad 3 letnim chorym dzieckiem). sajgon jakis. dziewczyny na pazdziernikowkach pisza cos o depresji poporodowej- ja nie mam na nia czasu! nie wiem w co rece wlozyc. ale ogolnie jestem szczesliwa i ciesze sie, ze porod mam juz z glowy :) buziole dla wszystkich!

Iza wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
oj wyobrażam sobie jak musi byc ci cięzko.....
ta macica faktycznie przy drugim porodzie dużo boleśniej się obkurcza :-(
duuuuzo zdrówka dla Was :tak::tak:

Witam.

Monia, wypadłam z obiegu przez brak neta i jakoś nie mogę wrócić. :sorry::baffled::confused2: Ale się postaram. :tak:

Asiek, chodzisz jeszcze z Julą do logopedy? Są postępy? Maciuś w przedszkolu ma logopedę i też musi niestety mieć z nią "zajęcia", bo mówi niewyraźnie.
Majandra Jula tez ma w przedszkolu zajęcia z logopedą (prywatnie juz nie chodze od lata) mała bardzo duzo mówi- az za duzo:baffled::wściekła/y: bo czasami dość męczące to jest:sorry2:
ale tak jak Maciuś nie wyraźnie... ma raz w tygodniu taką lekcie, założony ma swój zeszty i tam Pani co tydzien pisze nam jak mamy z małą ćwiczyć...

Monia Lena nadal zakatarzona chodz ponoc juz jest poprawa - tak twierdzi połozna....

Iza Gratulacje:-):-):-)najgorsze czyli poród juz masz za sobą wiec teraz powinno juz byc duzo lepiej choc wierze że Ci jest cieżko w dodatku jestes sama z maleństwami.Dużo zdrówka dla Was :tak::tak::tak:

Dzień dobry.Ponieważ mam delikatnego leniuszka, zamiast pracować weszłam na BB:cool2:.
Iza,ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz już będzie tylko lepiej, dajcie sobie tylko troszkę czasu na przyzwyczajenie się.
Powiedz mi tylko po co chcesz Mała wybudzać w nocy?-jak zgłodnieje sama się obudzi;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry