reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia kawał z murzynem REWELACJA !!!!!!!!!!

u nas w przedszkolu niunia jeszcze nie ma zajęć z językiem- dopiero od stycznia, na chwile obecną ma tylko rytmikę ale nic o niej nie mówi...
a Pani wychowawczyni też nie kwapi się powiedziec czy dziecko spało, czy zjadło obiadt itp o wszystko trzeba sie wypytywać a i tak odpowiada z łaską...

wczoraj zabraliśmy Julcie na sale zabaw ale sie wyszalała :))

Witam o poranku:-) Tuśka pobiegła w podskokach bo dziś jej ukochana rytmika:tak: co do tych zajeć Asiek to nasza ciągle o nich opowiada i pokazuje co się nauczyli takie tam głupoty niby hop hop tralal jasno świeci słońce:-D ale i śpiewa już łądnie 2 piosenki:tak: M zabiera się za porządek w akwarium, bo zagroziłam że je odłącze tak zaniedbał ostatnio:wściekła/y: a ja idę robić sosik do placka po węgiersku:-)

no to witam i ja
u nas w przedszkolu nie mają w tym roku ani angielskiego ani kółka plastycznego nad czym ubolewam......rytmika jest ale co oni robią na niej to nie wiem:no:Ola ogólnie codziennie przychodzi śpiewając nowa piosenkę:rofl2:oj szkoda że Mateusz jeszcze nie chodzi bo tak tam fajnie mają......
napisałam sobie rano plan co mam posprzątac i 3/4 planu wykonane:-)tylko że te prasowanie ciągle jakoś odwlekam i zabrac się za nie nie umiem:zawstydzona/y:no i brak mi pomysłu na obiad lecę przeszukac odpowiedni wątek może cos wymyślę;-)

Oj wyspac sie ostatnio nie moge, tzn. nie moge zasnac, nie wiem,czy w Julitke sie zmieniam,czy to ten wyjacy wiatr,ale zasypian o 2-3,a pozniej dosypiam do 10. Caly dzien chodze cofnieta.
Kupilismy wczoraj mlodemu kozaczki, jeszzcze tylko czapa i czekamy na zime.
S mial chyba wczoraj gest,bo skapnela mi sie sukienka/tynika z dzianiny, szara, rekaw kimono ciut przed lokiec. Natchnelo mnie na druty i robie czapke Czapka Odessa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
Iza gratuluje cory i po cichutku zazdraszczam:sorry2:
Mama zamelduje mnie u siebie i zarejestruje sie w Mogilnie w PUP.

Justyna czapka spoko:tak:a jakie kozaczki kupiliście Matiemu bo ja też musze kupic ale jeszcze nie byliśmy na sklepach:no:kurtkę narazie zostawiam z zeszłego roku jest akurat no chyba że do zimy podrośnie także pozostała mi też tylko czapka no i buty :tak:a Ola w tym roku ma wszystko nowe czapkę kurtke i buty wszystko z zeszłego juz miała za małe....

Justyna czapka bardzo fajna, sama bym taką chciała :)))

my tez zostawiamy kurtkę z zeszłego roku- co mnie cieszy bo tania nie była wiec fajnie ze Jula 2 sezony w niej pochodzi a później Lena dostanie ją w spadku :))

kozaczków tez jeszcze nie mamy ale z tym sie nie śpiesze 1,5 miesiąca temu kupiłam jej takie fajne jesienne buciki za kostkę i puki co napewno jej nie jest w nich zimno...

Justyna a jak tam Wasze staranka?? ja tez musze wybrać sie na zakupy, mam masakre z ciuchami w nogach ładnie juz schudłam ale brzucho jeszcze jest i w zadne spodnie sie nie mieszcze buuuuuuuuuuu :((

reklama
Witam i ja
humor mam do dupy totalnie i dopadła mnie totalna bezsilność. Robiłam Damianowi badania w związku z ostatnim atakiem duszności i okazało się, że ma powiększone serducho:crazy: wiec czekają nas kolejne badania,wizyty u lekarza itd, itd. Dzisiaj idziemy popołudniu do pediatry to mam nadzieję, będę wiedziała więcej. W każdym razie nie jest dobrze :-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry