reklama

Wrześniówkowe mamy

Gagulec bardzo dobrze robisz ze nie czytasz w necie bzdur... powiedz kochana czy mam dokładniej rozejrzec się w Zielonej za prywatnym kardiologiem??? moja kuzynka jest pielęgniarką w szpitalu własnie na kardiologi moze mogła by cos pomóc dać jakieś namiary...

reklama
witam ale jestem dzis zabiegana miałam wogóle nie włańczac kompa i wyniosłam go na góre ale dzwoniła mama o jakieś zdjęcia z internetu z jej kościoła i siłą rzeczy musiałam tu zajrzęc:tak:
Aneta to jak masz takiego powera to przyjedź do mnie posprzątac:-D;-)
a my dziś mamy wolny wieczór,dzieci zawoże na noc do mamy a my wybieramy się wieczorem na lody i na jakies jedzonko pewnie:-)i znów jak rok temu w rocznice mam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to dla was ;-)
Zobacz załącznik 294317

http://img839.imageshack.us/i/szampanp.jpg/

Ostatnia edycja:
CZeść

Gagulec bardzo dobrze robisz ze nie czytasz w necie bzdur... powiedz kochana czy mam dokładniej rozejrzec się w Zielonej za prywatnym kardiologiem??? moja kuzynka jest pielęgniarką w szpitalu własnie na kardiologi moze mogła by cos pomóc dać jakieś namiary...
Asiek,byłoby super ale najpierw zobaczę co zdziałam sama w poniedziałek i dam Ci znać:tak:
Aneta, ja cały czas mam nadzieje, ze się skończy jak u Twojej kuzynki- innej opcji nie ma.
Monia,miłego wieczorku życzę i oczywiście wszystkiego najlepszego.
Donkat, ja teraz już codziennie prawie padam o 21 na łóźio:zawstydzona/y:

Monia, aby milosc Was nie opuszczala, aby D mial wiecej czasu dla Ciebie i abys byla szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak an marginesie, to zdalam, jak na razie, wszystjkeio egzaminy na ECDL i w sumie to mam juz certyfikat ECDL Start, ale mam ambicje na wiecej i sprobuje zdawac dalej

moi sie kapia. pojedlismy zapiekanek an kolacje.
niunka zaraz padnie, a my z P pobedziemy razem...

Milego weeknedu!

dziękuję za życzonka:-)
a co tu dziś tak puściutko??

Oj te moje sny to mnie wykończą dziś w nocy śniło mi się że D mnie zdradził :eek::sorry::baffled::errr:

Ostatnia edycja:
Witam:-)za oknem szaro buro i ponuro i na dodatek leje:sorry2:
Musze kupic młodemu nową parasolke bo dziś w drodze do przedszkola starą wykończył:baffled:
Donkat to dzis przed pójściem spac będę myślała o ........jakimś przystojniaku,pięknej pogodzie gdzieś nad morzem no i o samych przyjemnych rzeczach:-p

WitamMatko jak mnie wkurza nasze państwo- ze skierowaniem do kardiologa w tym roku na książeczkę już nas nie przyjmą, a prywatnie -wolny termin w piątek :szok::szok::szok:Masakra.
Dlatego teraz moja prośba, Asiek, podpytaj proszę swoja kuzynkę o pana nazwiskiem Tracewski Edward. Będę Ci bardzo wdzięczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry