reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku:-) niestety z pracy więc liczę na jakieś towarzystwo;-) zaraz idę zrobić śniadanie dla gosci i kawkę dla siebie;-) czy Wasze dzieci też ostatnio mają jakiś wzmożony apetyt:baffled: ja ostatnio nie poznaje Tuśki:szok: wczoraj jak wróciła z przedszkola odrazu dorwała krokieta i zjadła całego, po niecałej godzince zjadła 2 jogurty, a potem wciągnęła udko, z buraczkami i ziemniaczkami i nie uwierzycie ale 15 minut później zapytała co będzie na kolacje:szok::-D a pani w przedszkolu mówi, że też wszystko ładnie wymiate:-D jak tak dalej pójdzie to lepiej będzie ją ubierać niż karmić:-D
Monia ja Mateuszek?
Nuśka wysłałam Ci troche tej energii poleconym priorytetowym wiec jutro powinna u Ciebie być;-)

reklama
witam.

Dzis musiałam dzieci budzić, taka pogoda do spania jest. bleeeeeeeeeeeeeeee
Maja w przedszkolu a Adasko bajki ogląda, na 12 mamy do lekarza

Nuska daję 1 czubatą łyżeczkę sody
A i jak zamiast bananów dasz 4-5 marchewek starkowanych na małych oczkach, + pół szkl. maki i jeszcze jedno jajko to wyjdzie puszne ciasto marchewkowe.Fotka.

Witam się o poranku:-) niestety z pracy więc liczę na jakieś towarzystwo;-) zaraz idę zrobić śniadanie dla gosci i kawkę dla siebie;-) czy Wasze dzieci też ostatnio mają jakiś wzmożony apetyt:baffled: ja ostatnio nie poznaje Tuśki:szok: wczoraj jak wróciła z przedszkola odrazu dorwała krokieta i zjadła całego, po niecałej godzince zjadła 2 jogurty, a potem wciągnęła udko, z buraczkami i ziemniaczkami i nie uwierzycie ale 15 minut później zapytała co będzie na kolacje:szok::-D a pani w przedszkolu mówi, że też wszystko ładnie wymiate:-D jak tak dalej pójdzie to lepiej będzie ją ubierać niż karmić:-D
Monia ja Mateuszek?
Nuśka wysłałam Ci troche tej energii poleconym priorytetowym wiec jutro powinna u Ciebie być;-)

Aneta moje dzieci też wcinają teraz co chwilę i to w spoprych ilościach, szykuja sie na srogą zimę, hihihi

Agulka Ty się tak z tej ostrej zimy nie śmiej bo u nas straszą mrozami już w listopadzie do -30 stopni:szok::wściekła/y:
ja też słyszałam że w tym roku ma być zima stulecia hmm a ta co była teraz to jaka niby była :/

moja niunia własnie zrobiła się niejadkiem az jej nie poznaje :(( musze kupic na wzmocnienie multi sanostol bo ponoc równiez poprawia on apetyt...

Monia mam nadzieje ze choróbsko poszło sobie na dobre...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry