reklama

Wrześniówkowe mamy

A u mnie akurat słoneczko świeci:-) troche szkoda bo mam prania sterte w domu i poschło by w taką pogode a tak pewnie jutro znowu będzie do niczego i będzie się kisić:wściekła/y:
Asiek ja na samą myśl o poprzedniej zimie dostaje drgawek a jak słysze, że ta ma być jeszcze gorsza to już płakać mi się chce:sorry2: na samą myśl o dojazdach do pracy:wściekła/y: lepiej nie kończe:zawstydzona/y:

reklama
witam.

Dzis musiałam dzieci budzić, taka pogoda do spania jest. bleeeeeeeeeeeeeeee
Maja w przedszkolu a Adasko bajki ogląda, na 12 mamy do lekarza

Nuska daję 1 czubatą łyżeczkę sody
A i jak zamiast bananów dasz 4-5 marchewek starkowanych na małych oczkach, + pół szkl. maki i jeszcze jedno jajko to wyjdzie puszne ciasto marchewkowe.Fotka.

Aneta moje dzieci też wcinają teraz co chwilę i to w spoprych ilościach, szykuja sie na srogą zimę, hihihi

Na pewno wypróbuje uwielbiam Twoje przepisy :-)

Aneta co do jedzenia u Nas młody tez teraz wcina za trzech

A u mnie akurat słoneczko świeci:-) troche szkoda bo mam prania sterte w domu i poschło by w taką pogode a tak pewnie jutro znowu będzie do niczego i będzie się kisić:wściekła/y:
Asiek ja na samą myśl o poprzedniej zimie dostaje drgawek a jak słysze, że ta ma być jeszcze gorsza to już płakać mi się chce:sorry2: na samą myśl o dojazdach do pracy:wściekła/y: lepiej nie kończe:zawstydzona/y:

Wrrr nie lubię zimy

witam zablokowali mi dzis internet bo zalegam z płatnościami aż 1zł:-D
Nuśka ja zupkę troszkę zmodifikowałam na koniec dałam więcej wody i dorobiłam kluseczki i był ala bogracz;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry