reklama

Wrześniówkowe mamy

gagulec cyt smsa od moje kuzynki "Hej osobiscie go nie znam wiem napewno ze to najlepszy dziecięcy kardiolog niestety nie wiem gdzie przyjmuje dowiem sie jak bede w pracy"
ale Ty chyba masz juz do niego namiary??

Justyna ja mam grupe zero i jakos nie mam problemu z zajściem w ciąze ..... :))

reklama
Gagulec nie ma jak to nasza służba zdrowia:wściekła/y:
Justyna ja mam grupę A

Mateusza chyba jakis wirus dopadł:wściekła/y:2 razy wymiotywał dośc obficie,jeśc nie chce i mu nie wciskam tylko pije....

gagulec cyt smsa od moje kuzynki "Hej osobiscie go nie znam wiem napewno ze to najlepszy dziecięcy kardiolog niestety nie wiem gdzie przyjmuje dowiem sie jak bede w pracy"
ale Ty chyba masz juz do niego namiary??

Justyna ja mam grupe zero i jakos nie mam problemu z zajściem w ciąze ..... :))
Asiek, dzięki, tak ja mam juz na niego namiary i właśnie w piątek jedziemy do niego na wizytę. (ps. przyjmuje na Chopina). Chciałam tylko poznać jakąś opinie kogoś związanego z "branżą".
Justyna, ja tez mam " 0" i też nie miałam problemy z zajściem;-)

witam wieczorowo!

przede mna jeszcze 3 testy komputerowe, trzeba zakasac rekawy, bo latwe nie sa...

kurcze, nic nie robie, tylko piore ostatnio: pranie, wieszanie, przewieszanie, skladanie, prasowanie, ukladanie i tak w kolko:baffled:czy my jakies nadzwyczajne brudasy ejstesmy?:szok:

nie mowie juz jak sie kurzy na podlodze: w sobote odkurzane, wczoraj zamiatalam kuchnie i dzis musialam zrobic to samo, bo pelno smieci wszelkiego kalibru i pochodzenia:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

niunka wczoraj poszla pozniej spac-szalala z goscmi i dzis juz od godzinki chrapie:-)

swiezy tekst Julitki:
szykujemy sie do mycia, niunka szaleje, wyglupia sie, ja ja laskocze, pieszczi****e, ona sie chichra-pelna sielanka. mowie wiec:
corciu, powiedz czy TY jestes szczesliwa?
Julitka z kokietujacym glosikeim: GLODNA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

widzialyscie prognoze poogdy na weekend? ma byc cieplutko jak i wczoraj-przynajmniej u nas:cool2:

czytalysmy na zajeciach- kolezanka urodzila 2 dzieci i chyba nie do konca planowanych z ta magiczna grupa:-D:-D:-D

Mateusza chyba jakis wirus dopadł:wściekła/y:2 razy wymiotywał dośc obficie,jeśc nie chce i mu nie wciskam tylko pije....

bidulek:-(:-(:-( zdrowka!

Ale mi te 2 dni wolne zleciały:szok: wczoraj M pojechał na ryby rano a ja obudziłam się przed 9 natawiłąm rosól, zamarynowałam udka, zrobiłam sałatke i upiekłam Agulkowe bananowe ciasto:szok: potem z Mafikiem i z Tuśką poszliśmy do parku skakać w sterty liści:-) tylko się modliłam żeby w tych stertach oprócz liści innych niespodzianek nie było:baffled: potem wrócił M zjedliśmy obiadek i przyszły dziadki na kawkę i ciacho i dzień zleciał;-) a dziś oprócz porządków po wekendowych zabrałam się za krokiety i barszczyk;-) a po przedszkolu pojechaliśmy do galerii;-) w reserved są super rajtuzki z hello kitty po 16,90 a dla chłpaków ze spidermanem czy jak to się tam pisze;-)

witam.
Ja zdycham chyba mam gruxlice tak się czuję i takie mam objawy a do tego zęby i ucho mnie boli.
Jutro z młodym do kontroli.............

Ale mi te 2 dni wolne zleciały:szok: wczoraj M pojechał na ryby rano a ja obudziłam się przed 9 natawiłąm rosól, zamarynowałam udka, zrobiłam sałatke i upiekłam Agulkowe bananowe ciasto:szok: potem z Mafikiem i z Tuśką poszliśmy do parku skakać w sterty liści:-) tylko się modliłam żeby w tych stertach oprócz liści innych niespodzianek nie było:baffled: potem wrócił M zjedliśmy obiadek i przyszły dziadki na kawkę i ciacho i dzień zleciał;-) a dziś oprócz porządków po wekendowych zabrałam się za krokiety i barszczyk;-) a po przedszkolu pojechaliśmy do galerii;-) w reserved są super rajtuzki z hello kitty po 16,90 a dla chłpaków ze spidermanem czy jak to się tam pisze;-)

własnie miłam pisac o tym cieście, że lepiej zamiast proszku do pieczenia dac sodę, wtedy nie będzie glutowate tylko pulchne, oto fotka z sadą.

Ostatnia edycja:
Witam chciałam iśc szybciej spać i znowu 22 a padam na pyszczek praca dom sprzątanie gotowanie pranie i tak w koło

Oby jak najszybciej Was opuściło to paskudztwo

witam wieczorowo!

przede mna jeszcze 3 testy komputerowe, trzeba zakasac rekawy, bo latwe nie sa...

kurcze, nic nie robie, tylko piore ostatnio: pranie, wieszanie, przewieszanie, skladanie, prasowanie, ukladanie i tak w kolko:baffled:czy my jakies nadzwyczajne brudasy ejstesmy?:szok:

nie mowie juz jak sie kurzy na podlodze: w sobote odkurzane, wczoraj zamiatalam kuchnie i dzis musialam zrobic to samo, bo pelno smieci wszelkiego kalibru i pochodzenia:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie to samo

niunka wczoraj poszla pozniej spac-szalala z goscmi i dzis juz od godzinki chrapie:-)

swiezy tekst Julitki:
szykujemy sie do mycia, niunka szaleje, wyglupia sie, ja ja laskocze, pieszczi****e, ona sie chichra-pelna sielanka. mowie wiec:
corciu, powiedz czy TY jestes szczesliwa?
Julitka z kokietujacym glosikeim: GLODNA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no mama jeść daj a nie zawracaj głowy :-D:-D:-D:-D:-D

wJa zdycham chyba mam gruxlice tak się czuję i takie mam objawy a do tego zęby i ucho mnie boli.
Jutro z młodym do kontroli.............

Gruźlicę dlaczego tak sądzisz?

własnie miłam pisac o tym cieście, że lepiej zamiast proszku do pieczenia dac sodę, wtedy nie będzie glutowate tylko pulchne, oto fotka z sadą.

Cisto potwierdzam pyszniutkie i zawsze wychodzi u mnie przepis juz "poszedł po rodzinie"
A co do tej sody tam w przepisie jest i soda i proszek i ja tak dałam i było pysznie a jak samą sodę to 2 łyżeczki dajesz ????

Ale mi te 2 dni wolne zleciały:szok: wczoraj M pojechał na ryby rano a ja obudziłam się przed 9 natawiłąm rosól, zamarynowałam udka, zrobiłam sałatke i upiekłam Agulkowe bananowe ciasto:szok: potem z Mafikiem i z Tuśką poszliśmy do parku skakać w sterty liści:-) tylko się modliłam żeby w tych stertach oprócz liści innych niespodzianek nie było:baffled potem w:rócił M zjedliśmy obiadek i przyszły dziadki na kawkę i ciacho i dzień zleciał;-) a dziś oprócz porządków po wekendowych zabrałam się za krokiety i barszczyk;-) a po przedszkolu pojechaliśmy do galerii;-) w reserved są super rajtuzki z hello kitty po 16,90 a dla chłpaków ze spidermanem czy jak to się tam pisze;-)

Daj mi troszkę Twojej energiiiiiiiiiiiiiii

Witam.

Monia, jak Mateuszek? Maciuś w nocy z soboty na niedzielę też wymiotował i rano też, ale przeszło mu. Zakładam, że coś mu zaszkodziło. Prawdopodobnie popcorn, który wysępił od taty :-p:sorry2:

reklama
Witam
Majandra ja juz sama nie wiem co było Mateuszowi wczoraj 3 razy obficie wymiotował co zjadł to araz zwrócił a nocka juz spokojna dzis juz tez po śniadaniu i jak narazie spokój mam nadzieje że juz będzie ok:tak:
Agulka jak zdrówko?
Donkat u nas jest identycznie z tym sprzątaniem w kółko latam i sprzątam a wiecorem i tak tego nie widac:sorry2:i tak codziennie ...
zupka się gotuje a ja ide polatac na mopie:cool2::-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry