reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) po pierwsze Iza gratuluję córeczki!:-) I życzę Ci teraz dużo siły i wytrwałości i zdrówka dla Piotrusia:tak:
Ja mam dziś ogromniastego lenia:nerd: nic mi się nie chce. Byłam na poczcie w domu sajgon a ja jakoś nie mogę się zebrać do roboty:baffled:

reklama
Tak Asia chodzimy do logopedy i też mamy zalecone cwiczenia ale ostatnio jakos cięzko nam idą:baffled:
Wam ciężko a mi wcale :(( no nie mam czasu... ale i tak widze duuuuuze postępy Jula ładnie mówi całymi zdaniami tylko kurcze często nie wyraźnie :(

Aneta nasza perfekcyjna Pani domu no nie wieże że masz sajgon ;)

a u nas od dwóch dni taka beznadziejna pogoda ciągle pada i ja w domu uziemiona :(((

witam popołudniowo z kawką:-)dzieciaczki zajełam wyklejankami a ja mam chwilkę luzu a oni z przejęciem kleją:tak:kto chętny na kawkę????
a jesli mowa o perfekcyjnych to ostatnio myslałam że chciała bym własnie książke ,,Perfekcyjna pani domu";-)

Byla sobie taka marysia. nie chodzila do kosciola./ pewnego razu postanowila jednak ze sie tam wybierze. gdy weszla do swiatyni wierni spiewali piesn "o maryjo witam cie". zadowolona z przywitania marysia usiadla w lawce. po mszy znow spiewali piesn "o maryjo zegnam cie" zadowolona marysia z usmiechem zaprosila wszystkich do siebie. juz miala wychodzic kiedy w konfesjonale zobazyla jeszcze jedna osobe. nie wiedzac kim jest ani co tam robi wystrzelila: "A TY JAK SIE WYSROS TO TYS PRZYC"

Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce:
- Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza.
- A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce?
- Niech pan przyszyje mi palce!
- Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe.
- Dobra niech będą te białe.
Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi:
- Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca...

Ostatnia edycja:
Gdzie Wy się wszystkie podziewacie:baffled: otworzyłam właśnie piwko;-) młoda ścieli łóżko z tatusiem i szykuje się do spania:tak: i juz przeżywa, ża jutro rytmika:-) a pani dziś ją pochwaliła i powiedziała, że bardzo lubi wszelki zajęcia dodatkowe a dziś był angielski i dostała 2 pieczątki i obrazek:-) bo nauczyła się ładnie liczyć do 10 po angielsku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry