reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry
dzień dobry
ale dzis mam stresa bo Ola jechała pierwszy raz na wycieczkę.......
Gagulec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-):-):-)
MOnia, dziękuję. :-)( a tak na marginesie to mi przypomniałaś:zawstydzona/y: bo ja już nawet nie pamiętam o swoich urodzinach:zawstydzona/y:)
Wykorzystuje, że mam w pracy bezkrólewie i szybciutko wpadam sie przywitać bo jak wbije siew papiery to juz koniec.
U nas ogólnie niby ok ale Damian znowu posmarkuje i pokaszluje, ja cały czas smarkam na szczęście Nelka jakoś na razie się nie daje.
Poza tym nudy jak w polskim filmie:-p
Pozdrawiam cieplutko.

reklama
witam!!

zapraszam na kawke, bo cos padam na pyszczek...

Aha, a w ogole..to na marcu mamy 2 razy blizniaki i nawet trojaczki! Na szczescie nie moje hahahahaha

o rety, plodny watek macie!!!

dzień dobry
ale dzis mam stresa bo Ola jechała pierwszy raz na wycieczkę.......
Gagulec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-):-):-)

Monia, Ola jest rezolutna, to da rade. chcoiaz jak u nas robili wycieczke dla 5latkow do Kielc, to tez przezywalam jak takie male szkraby pojada...

dolaczam sie do zyczen dla Gagulca!

Zasmarkana ta Polska ostatnio, moja mama tez, moje rodzenstwo nagle dostalo 39 goraczki... ale albo mi sie wydaje, albo temp. bardzo spadla od razu..

Narobilyscie mi ochoty na kawe z drozdzowka z serem... ale chyba se ją bede sama musiala upiec :szok::-D I kawy chyba tez nie mamy... bo nikt nie pije w domu.. Ani ja, ani Ken..no to Olo tym bardziej :-)

:rofl2: Buzka od Olafa dla ciotek Babonowych.4444444444444444444444444444444444444444444444444

I kilka czworek. Na zaś.

Witam i ja.

Gagus 100 lat

Donus Monia smarkate życze zdrówka.

Harsh pozdrowiinka dla olafka

Ja chodze wku****** nie będe opisywac bo Moni na GG juz pisałam tylko Wam to skopiuję.
Ja
11:15:55
i tu moje wkurwienie, bo wyszykowałam maluchy, auto poszłam odpalic by się orgrzało, my załozylismy buty wychodzimy a tu auto kaput

Monia BB
11:16:07
uuuuuu

Ja
11:16:08
okazało się że J nie zatankował paliwa tylko gaz

Monia BB
11:16:15
wrrrrrrrr

Ja
11:16:16
a nie odpali bez paliwa przecież
11:17:12
u sąsiada faceci robią płot......... jeden przystojniaczek powiedził, że mioże mnie podrzucic na stację zaledwie 1,5 km jest na stację

Monia BB
11:17:29
no iiiii

Ja
11:17:40
a zagladam do schowka gdzie zaskórniaki małe mamy bo kasy w portfelu brak
11:17:45
a tam pusto

Monia BB
11:18:00
u to pechowy dzien dzis masz

Ja
11:18:07
J wział bo mu były potrzebne, karty tez nie mam bo on ma w portfelu a ja mam jego
11:18:09
buuuuuuuuuu
11:18:21
a na stacji trzeba sie podpisac a nie pin wprowadzic
11:18:27
noramlanie kurwica i wstyd
11:18:51
zadzwoniłam do przychodni odmówiłam wizytę
11:18:57
dzieci do domu spowrotem

Monia BB
11:19:04
wcale ci się nie dziwię tez bym chodziła wsciekła

Ja
11:19:05
nosi ***** mnie
11:19:20
roz*******ę chyba cos, szkoad że drewno porabane

Monia BB
11:19:29
no i D by sie dostało w takiej sytuacji'
11:19:40
kotlety potrzaskaj

Ja
11:19:48
no własnie mam schaba
11:19:49
hihihi
11:19:59
a J przez telefon juz opr dostał

Monia BB
11:19:59
ja ostatnio własnie na kotletach sie wyrzywałam
11:20:07
prawidlowo

Ja
11:20:29
ja chciałam ze schabu jakis sos zrobic bo koteltów schabowych nie za bardzo lubimy wolimy piersi

Monia BB
11:21:06
to potrzaskaj mocno i zawin rolady
11:21:10
mniam mniam

Ja
11:21:17
oooooooooooooooo

Monia BB
11:21:18
i tez w sosie

Ja
11:21:20
tyz pomysł
11:21:25
dawno nie byłklo

Witam się i ja:-) chałupka już w miare ogarnięta;-) ide zaraz lepić pierogi:baffled: ale jakoś mi chęci odeszły:baffled:
Agulka ja bym chyba M rozniosła za takie coś:wściekła/y:
Donkat powodzenia na egzaminie:tak:
Monia Ty się stresujesz, ze Ola pojechała na wycieczkę, a pomyśl sobie, co ja będę przeżywać. Nasze Panie w przedszkolu planują wycieczke na maj z dziećmi:tak:

reklama
Witam się i ja:-) chałupka już w miare ogarnięta;-) ide zaraz lepić pierogi:baffled: ale jakoś mi chęci odeszły:baffled:
Agulka ja bym chyba M rozniosła za takie coś:wściekła/y:
Donkat powodzenia na egzaminie:tak:
Monia Ty się stresujesz, ze Ola pojechała na wycieczkę, a pomyśl sobie, co ja będę przeżywać. Nasze Panie w przedszkolu planują wycieczke na maj z dziećmi:tak:

WOW to się nazywa zycie przedszkolaka , ten czas tak szybko ucieka dzieci się nam "starzeją" nim sie obejrzymy będzie "mamo tato jest wyjazd na tydzien na biwak ja chcę jechać ":baffled::sorry2::sorry2:

Edit:
ale mój młody ma dzisiaj tych 3-jek w suwaczku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry