reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki Monia :-) już czuje smaczek, ale widzę, że rezta się zawinęła, bo już nie świeci wiec i ja ztym smaczkiem Twojego drineczka brykam do łóżaczka;-) ajk mówi mój tato człowiek nie czuje jak mu się rymuje:-D miłej nocki kochane:-)

reklama
witam w południe
Aneta jak Tuśka?
Agulka jak Maja?
Justyna jak nóżka Mateuszka?
byłam dzis na targu i na poprawe humoru kupiłam se spodnie i bluzkę :-)nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy;-)

Monia, a u mnie odwrotnie. Nic mnie tak nie wkurwia jak zakupy :P i mam wlasnie na nie jechac...Nawet nie dla mnie,tylko dla Olafa...ale szukanie, lazenie, przymierzanie to nigdy mi nie sprawialo przyjemnosci... I Olo to po mnie odziedziczyl :-)

oj to ja tak jak Monia zakupy od razu poprawiają mi humor :)))

Justyna pytałas sie o pościel ale ja nie pomoge bo obecnie Lena śpi pod ciepłym kocykiem...

u nas generalnie jeden wielki chaos nad którym powoli staram sie zapanowac.... ale nie jest łatwo nie wiem jak dają rade mamy które mają dzieci rok po roku :/
mam troche doła bo nie poświęcam tyle czasu Julici ile powinnam - jeszcze nie potrafie sie zorganizować - dodatkowo Lena jest dośc wymagająca :/ mam nadziej ze za 2-3 miesiące bedzie lepiej....

JUSTYNA pisałas niedawno zebym wkleiła fotkę jak P zrobi sobie nowy tatuaż- wczoraj wieczorem mu powiedziałam ze powinien zmienić koncepcje i wytatuować sobie małego Osame Bin Ladena w pampersie (no bo w koncu ma to sie kojarzyć z Leną ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Monia Agulka Anatesa dużo zrówka dla dzieciaków
ja już czasami nie wyrabiam z tymi chorobami buu ale w listopadzie jade z dziewczynami na jakiś czas do Kołobrzegu i mam nadzieje że coś to pomoże
Asiek na pewno będzie dobrze zeby tylko przetrwac pierwsze trzy miesiące moja Lenusia zatrzy tygodnie konczy juz rok nawet nie wiem kiedy to zlecialo

postaram się dzisiaj coś umiescic -juz od dawna sie do tego zabieram ...
Lenuska to maly wicherek caly czas sie smieje nie potrafi na sekunde sie zatrzymac caly czas jest w ruchu nie lubi jak sie ogranicza jej wolnosc osobista -przebieranie ,noszenie na rekach itp
w pierwszych miesiacach troche dala mi popalic ale teraz wynagradza mi to z nawiazka ;)

a jeszcze mi sie przypomnialo kazdy kto pierwszy raz zobaczy Lenie mówi ze wyglada jak Angelina Jolie to przez te usta ;)

Ostatnia edycja:
postaram się dzisiaj coś umiescic -juz od dawna sie do tego zabieram ...
Lenuska to maly wicherek caly czas sie smieje nie potrafi na sekunde sie zatrzymac caly czas jest w ruchu nie lubi jak sie ogranicza jej wolnosc osobista -przebieranie ,noszenie na rekach itp
w pierwszych miesiacach troche dala mi popalic ale teraz wynagradza mi to z nawiazka ;)

a jeszcze mi sie przypomnialo kazdy kto pierwszy raz zobaczy Lenie mówi ze wyglada jak Angelina Jolie to przez te usta ;)
mam nadzieje ze i u nas tak będzie :))) bo na chwile obecna opadam juz z sił...

no to koniecznie musisz pochwalić sie swoimi gwiazdkami :)) czekam na fotki :)

reklama
Melduje się i ja:-) tuśka już dziś lepiej no przynajmniej bez gorączki:tak: ale smarczy i kaszle nieładnie także w poniedziałek jeszcze napewno ją zatrzymam:tak: gorzej we wtorek bo już oświadczyła że wystarczy, z nie była na rytmice więc angielskiego już nie opuści bo nie będzie potem nic umiała:confused2::-D mam nadzieję, że jeszcze dwa dni w domku pozwolą na to żeby poszła na ten upragniony angielski:-)
Luandzia dawaj szybciutko fotki:-)
Asiek trzymam kcikasy żeby jak najszybciej wszystko Ci się poukładało, a jak zdrówko dziewczynek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry