reklama

Wrześniówkowe mamy

Melduje sie... Weekend minal objazdowo. Do tego zepsul sie laptop. Znowu:wściekła/y: Zanieslismy do goscia co ostatnio,choc ja chcialam dac do mojego kolegi i mialam racje. Za niby spalony dysk twardy zaplacilismy 500zl:wściekła/y::wściekła/y: Mam taka wqrwe,ze szok,bo gosciu zdarl z nas,a cos jest nie tak. Litery jakies rozmyte, zdjecia rozciagniete, zamula, jakas stara wersja xp, starsza niz poprzednio i teraz nie wiem,czy zaniesc do nich do poprawy,czy do kumpla.
S dopiero w trase pojechal,bo mial tira u mechanika. Mateusz z Kruszwicy przywiozl warsztat Zygzaka za punkty w Vitay. No i zdrowi jestesmy

reklama
No to będę trzymała kciuki;-) choć znając Ciebie i bez nich sobie świetnie poradzisz:tak: a trzecia jest Nikolka zawsze jak robie maraton to i jej coś kupuję bo Marta jakoś nie potrafi się odnaleźć na lumpku:dry: a dziś właśnie dla niej trafiłam super dzinsy rurki z hello kitty pewnie będzie zachwycona:-)

A mi coś kupiłaś :blink:;-):-p:-p

Melduje sie... Weekend minal objazdowo. Do tego zepsul sie laptop. Znowu:wściekła/y: Zanieslismy do goscia co ostatnio,choc ja chcialam dac do mojego kolegi i mialam racje. Za niby spalony dysk twardy zaplacilismy 500zl:wściekła/y::wściekła/y: Mam taka wqrwe,ze szok,bo gosciu zdarl z nas,a cos jest nie tak. Litery jakies rozmyte, zdjecia rozciagniete, zamula, jakas stara wersja xp, starsza niz poprzednio i teraz nie wiem,czy zaniesc do nich do poprawy,czy do kumpla.
S dopiero w trase pojechal,bo mial tira u mechanika. Mateusz z Kruszwicy przywiozl warsztat Zygzaka za punkty w Vitay. No i zdrowi jestesmy

Justyna jak wziął tyle kasy to niech zrobi to porządnie do reklamacji do niego idź

A co u Nas ???? W miarę zdrowi jesteśmy i jakoś idzie aby do przodu . Mąż wciąż ten sam i nie zapowiada się na zmiany bo ten całkiem sprawny jeszcze jest;-):-):-p(kochany kochany) a tak to wszystko po staremu.

Donkat
jak egazamin a po co ja pytam na pewno super

Agulka
jak Adaś?
A Twój mąz chodzi do szkoły chyba coś przeoczyłam????

Ostatnia edycja:
Nuśka kochana Tobie to nie w tym sklepie:-p ale zdziwisz się bo już myślę o wiośnie i zaczynam robić dla nas zapasy:-p i masz szczęście, ze mąz nadal ten sam bo z innym to Ty się nam na oczy nie pokazuj:no:;-):-) i ucałuj przy okazji go od nas:-)

Justyna ale was skasowali:szok:za tą cenę to idź z nim do nich do reklamacji:sorry2:
Donkat i jak zdane celująco?
Aneta no to fajnie że Natalka ma takie koleżaneczki juz:tak:
u nas dziś szaro buro i ponuro Ola juz w przedszkolu ja zamierzam wypic kawkę może któras chętna?na 14 mamy dziś logopede z dziecmi a po 15 mam spotkac się z mamusiami z forum regionalnego z Rybnika :tak:

a ja nie wiadomo czemu jakos mam dziś dużo energii:szok::szok::-D:-Dpodłogi własnie skończyłam myc i zaraz zabieram się za obiadek robie łazanki więc młodemu musze wymyślec cos innego bo on się nie tknie łazanek:sorry2:

witam!

ledwo zyje, spaaaaaaaaaaaaaaaac!u nas pasa i od razu to czuje!

w ogole jakas zla jak osa chodze

wczorajsza druga polowa dnia to porazka. ten glupi egzamin zaczal sie z opoznieniem, ja w stresie, ze nie zdaze jechac po Julitke!zadzwonilam do przedszkola, ze sie spoznie. pisalam egzamin an wariata-kiepski bedzie wynik. jechalam potem na wariata-korki nie z tej ziemi! bylam 10minut po czasie, niunka byla smutna i jedyna w przedszkolu :(( cos potwornego!!!
potem szybko do domu zjesc, napalic, bo miala przyjsc dziewczyna na napisanie pracy z ros.

na dodatek wieczorem niunka mi specjalnie maznela dlugopisem moj bialy sweterek, wktorym bylam-myslalam , ze ja rozszarpie!!!

z tego wszystkiego poszlam spac o 21!!!!! bylam wykonczona nerwowo

moje dziecko dziś poraz pierwszy odebrało telefon od koleżanki z przedszkola:-) powiem Wam , że aż mi się łza w oku zakręciła:zawstydzona/y: bo niby takie maleństwo a już koleżanki do niej dzwonią;-)

faaajnie i naprawde wzruszajaco

teraz nie wiem,czy zaniesc do nich do poprawy,czy do kumpla.

pewnie, ze zaniesc tam i niech naprawia w tamtej cenie

dzialsz tez na regionalnym?
udanego spokanka

zabieram się za obiadek robie łazanki więc młodemu musze wymyślec cos innego bo on się nie tknie łazanek:sorry2:

JUlitka by zjadla same kluski :))))))))))))

oj to miałas naprawdę nerwowe popołudnie.......
tak piszę od jakiegos czasu na forum regionalnym no a spotkanie chyba ze wzg na pogodę będziemy musiały przełożyc...........

reklama
Donkat nie zazdroszczę wczorajszego dnia:wściekła/y: też nie cierpie tak wszystkiego w pędzie i na wariata załatwiać:wściekła/y:
Monia możesz podrzucić porcję Matiego Tusce;-) ona zabija za łazanki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry