justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Melduje sie... Weekend minal objazdowo. Do tego zepsul sie laptop. Znowu
Zanieslismy do goscia co ostatnio,choc ja chcialam dac do mojego kolegi i mialam racje. Za niby spalony dysk twardy zaplacilismy 500zl
Mam taka wqrwe,ze szok,bo gosciu zdarl z nas,a cos jest nie tak. Litery jakies rozmyte, zdjecia rozciagniete, zamula, jakas stara wersja xp, starsza niz poprzednio i teraz nie wiem,czy zaniesc do nich do poprawy,czy do kumpla.
S dopiero w trase pojechal,bo mial tira u mechanika. Mateusz z Kruszwicy przywiozl warsztat Zygzaka za punkty w Vitay. No i zdrowi jestesmy
Zanieslismy do goscia co ostatnio,choc ja chcialam dac do mojego kolegi i mialam racje. Za niby spalony dysk twardy zaplacilismy 500zl
Mam taka wqrwe,ze szok,bo gosciu zdarl z nas,a cos jest nie tak. Litery jakies rozmyte, zdjecia rozciagniete, zamula, jakas stara wersja xp, starsza niz poprzednio i teraz nie wiem,czy zaniesc do nich do poprawy,czy do kumpla.S dopiero w trase pojechal,bo mial tira u mechanika. Mateusz z Kruszwicy przywiozl warsztat Zygzaka za punkty w Vitay. No i zdrowi jestesmy
a trzecia jest Nikolka zawsze jak robie maraton to i jej coś kupuję bo Marta jakoś nie potrafi się odnaleźć na lumpku
a dziś właśnie dla niej trafiłam super dzinsy rurki z hello kitty pewnie będzie zachwycona:-)
;-)
;-):-) i ucałuj przy okazji go od nas:-)
za tą cenę to idź z nim do nich do reklamacji
więc żyć sie odechciewa
bo niby takie maleństwo a już koleżanki do niej dzwonią;-)