reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku z pracy:-) zadowolona bo lubię w piątki pracowac bo potem wolny wekend:-) idę zaraz zrobić sobie kawkę;-) któraś chętna?

Asiek Jula prześliczna na pasowaniu:-)
Agulka zdrówka dla Adasia życze:tak:
Monia a jak Ty dzisiaj?

reklama
witam
ja dziś lepiej temperatury już nie mam D specjalnie se wziął w pracy wolne ale ja widzę te jego wolne jak teraz już gdzies jedzie:wściekła/y:no ale obiad robi dziś on ja do kuchni nie mam wstępu mam leżec w łóżku;-)a ja bym z miłą chęcia wybrała bym się na miasto......
Agulka biedny Adaś oby mu to jak najszybciej przeszło bo i Maja cierpi przy nim bo siedzi w domku a nie w przedszkolu....
Donkat co ciekawego czytałaś że tak Cię wciągneło?
Aneta miłego dnia w pracy:-)
u nas w przedszkolu ida dziś na cmentarz i śmiac mi się chciało jak słyszałam rozmowę 2 babek bo jednej sąsiadka specjalnie nie posłała dzis dziecko do przedszkola bo stwierdziła że za daleko dzieci będą szły na te groby i lepiej niech siedzi w domu:sorry:

Monia, chyba mnie zarazilas, bo normalnie na oczy nie widze, gardlo boli, nos zapchany...
Olo zasnal wczoraj o 1.40, a o 8 juz na nogach i mam wrazenie, ze zaraz padne...

Agulka, lepiej dzisiaj?

Co do dzieci w przedszkolu i cackania sie z nimi- moja mama pracuje jako pomoc przedszkolanki i przyszla sie do nich klocic mama, poniewaz- UWAGA! jest zimno, a one odwazyly zabrac dzieci na spacer, podczas to ktorego zaczelo lekko padac... I kurteczka byla wilgotna..i ze ona wiecej nie przyjdzie, bo to jest brak wyobrazni....
Juz mi szkoda tego dziecka.

Donkat, fajnie, ze jedziecie mame odwiedzic! Jula juz byla u kogos w szpitalu? Bo Olo mnie odwiedzal i byla smiechu kupa gdy widzial a to grzeska, a to mandarynke i sie wstydzil zapytac :)

Monia to Ty dziś masz dzien lenia:rofl2::happy:

Agula mam nadzieje ze juz lepiej z Adasiem, moja dzis tez wróciła z kaszlem a katar ma juz od miesiaca:-( kupiłam w koncu ten multisanostol zobaczymy czy cos ja wzmocni..

Hars Ty to teraz masz przekichane, lepiej nie choruj kochana bo przecie praktycznie nic nie mozesz brac...

Donkat miłego weekendu zycze i udanej podróży

Asia dobre i sporo w tym prawdy hahha....a Julci występ widziałam na zdjęciu na NK przeuroczo wygląda

Witam o poranku z pracy:-) zadowolona bo lubię w piątki pracowac bo potem wolny wekend:-) idę zaraz zrobić sobie kawkę;-) któraś chętna?

Asiek Jula prześliczna na pasowaniu:-)
Agulka zdrówka dla Adasia życze:tak:
Monia a jak Ty dzisiaj?
dziekuje za baaardzo mile słowa:tak::tak::tak: dzis ogladalam film ze chrzcin normalnie az nie wieze ze ta mala istotka to Julcia jak ten czas leci... i w szoku jestem jak Jula z Lena sa do siebie podobne, jak bede miec wiecej czasu to wkleje wam zdjecia to zobaczycie:happy:
witam!!

wczoraj zaczytalam sie w ksiazce, nie chcialo mi sie spac, a dzis ledwo laze...

mam dzis zebranie dla rodzicow w przedszkolu. niunke odstawiam na godzinke do sasiadki, jakos nie za bardzo ma ochote zostac beze mnie, ale w przedszkolu zostaje, to i tam da rade

mama na weekend zostaje w szpitalu, wie cjedziemy w niedziele do Kielc. niunka juz taaaak bardzo teskni za babcia :(

Asiek, jak u Was?
humor dobry, az sie poplakalam ze smiechu-samo zycie!

Aga, a moze teraz Adas ma przesilenie?

zdrowka dla wszystich chorowitkow!
miło że pytasz, krytyczny pierwszy miesiac jest za nami :tak: mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepeij:-)
wczoraj Lena po raz pierwszy zasmiała sie na głos, Jula ładnie pomaga mi przy jej pielęgnacji , nie zapeszając zaczynam ogarniac temat:happy:

Witam się o poranku z kawką oczywiście:-) u nas piękne słoneczko ale wieje, ze łeb chce urwać:szok: mimo wszystko pozbieram się z małą za godzinke i śmigniemy na targ;-)może kupie jakieś rękawiczki młodej;-) i musze jeszcze podejść do znajomej z pościelą, bo wymieniamy w pensjonacie więc zapytam jaką zrobi nam cene może akurat uda się i jej damy zarobić:tak: bo to minimum 40 kompletów:szok:

witam wieczorowo!

skoro w sobote wieczorem ejstem an kompie, to znaczy, ze P jeszcze nie ma w domu:-(:-(:-(:-(stesknione czekamy na tatunia, a jego przetrzymali tk an Slasku, ze szkoda slow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mielismy wieczorem juz jechac do moje siostry. pojedziemy rano i zostaniemy do poniedizalku:-):-):-)
Juz sie nie moge doczkeac jutra, bo nie widzialam mamy juz miesiac:-(:confused:a Julitka oszalala juz z tesknoty. dzis po kilka razy na godzine pytala:kiedy jedziemy do babci Jasi? ja chce do babci Jasi! i co sie okazalo: w koncu kazala mi zadzwonic do babci, bo ona chce porozmawiac-cud, bo z nikim nie chce rozmaiwac przez telefon:szok:Bbabcia , oczywiscie, zalana lzami szczescia i wzruszenia:-):-)

Monia, chyba mnie zarazilas, bo normalnie na oczy nie widze, gardlo boli, nos zapchany...

cala spizarnia domowa w ruch! nie dja sie chorobie!

Co do dzieci w przedszkolu i cackania sie z nimi- moja mama pracuje jako pomoc przedszkolanki i przyszla sie do nich klocic mama, poniewaz- UWAGA! jest zimno, a one odwazyly zabrac dzieci na spacer, podczas to ktorego zaczelo lekko padac... I kurteczka byla wilgotna..i ze ona wiecej nie przyjdzie, bo to jest brak wyobrazni....
Juz mi szkoda tego dziecka.

wczoraj na zebraniu pani pytala, czy rodzice wyrazaja zgode na spacery dzieci po obiedzie. wszyscy tak(byla nas polowa:sorry:) a jedna matka, ze niebardzo, bo jje corka dopieor co wrocila z choroby , poszli na spacer, ona byla niedopieta pod szyja i znow ja cos lapie... nie wiem, czy kiszenie sie w ciasnej sali jest dobrym sposobem na powrot do zdrowia

Donkat, fajnie, ze jedziecie mame odwiedzic! Jula juz byla u kogos w szpitalu? Bo Olo mnie odwiedzal i byla smiechu kupa gdy widzial a to grzeska, a to mandarynke i sie wstydzil zapytac :)

nie, nie byla jeszcze. my nie bedziemy u mamy na sali, tylko gdzies nizej na holu, bo idac do mamy przechodzi sie przez sale z gruzlica, wiec...a tym bardziej, ze nie weim, czy taki szkrab moze pojsc w odwiedziny na Torakochirurgie?

moja dzis tez wróciła z kaszlem a katar ma juz od miesiaca:-( kupiłam w koncu ten multisanostol zobaczymy czy cos ja wzmocni..

u Julitki katar tez stal sie norma... tylko teraz ma jakis odmienny, bo juz przed wieczorem zapycha jej nos i w nocy tez ma problemy z oddychaniem. skutkiem tego nie wysypiamy sie ostanio:no:

Donkat miłego weekendu zycze i udanej podróży

:-):-)

miło że pytasz, krytyczny pierwszy miesiac jest za nami :tak: mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepeij:-)
wczoraj Lena po raz pierwszy zasmiała sie na głos, Jula ładnie pomaga mi przy jej pielęgnacji , nie zapeszając zaczynam ogarniac temat:happy:

dalej bedzie juz tylko lepije!;-):-)

Witam się wieczorowo chociaż widzę, ze nie ma z kim:sorry2: nam dziś dzień minął intensywnie a ja padam na pysk:confused2:M chory a chory a chłop to wiadomo:wściekła/y: do tego Mafi chyba niepostrzeżenie nażarł się czegoś na spacerze w parku i wieczorem zaczął zwracać:wściekła/y: dobrze, że Tuśka jakoś się trzyma i tylko co chwile z pokoju wołała mamuś Mafiemu znów niedobrze:wściekła/y: a ja leciałam ze ścierą. teraz już lepiej bo M śpi;-):-D i Mafi razem z nim więc mam spokój;-) wiecie dziś kupowałam stroik do teścia na grób i Tuśka zapytała dla kogo to:sorry2: powiedziałam, ze dla dziadka na grób i po tem jeszcze kilkakrotnie tłumaczyłam, że to dla dzidziusia którego ona niestety nie poznała:-( ale on jest w niebie i wraz z aniołkami zawsze na nią patrzy i ją pilnuje:sorry2: i ciągle mam wrażenie, ze mimo wszystko ona oczekuje, ze jutro na cmentarzu zobaczy dziadka, którego jeszce nie poznała:-( ciężko takiemu maluchowi coś takiego wytłumaczyć:-(

witam:-)oj jakoś puściutko tu przez te kilka dni było:sorry:
ja juz wszystkie groby zaliczyłam własnie przyjechaliśmy z Mateuszkiem do domu i zabieram się za sprzątanie bo syf mam że nie wiem od czego zacząc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pogoda na wszystkich świętych dopisała słoneczko fajnie grzało:tak:
a co u Was dziewczyny meldujcie się :tak:
Agulka jak Adaś???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry