reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam i ja jeszcze też bez kawy bo jakoś ochoty na nią brak:eek:Majandra bez zabielaczaq też jest dobra;-)
u nas za oknem piękna pogoda słońce,bez wiatru i 0 stopni pewnie wyjdę z młodym na dwór przewietrzyc dupy:tak:
Asia jak Lenka?
Justyna nastrój dzis lepszy ?chociaz troszeczkę?
Nuśka dobrze że się zameldowałas ale następnym razem proszę prędzej naładowac baterie albo na zasilaczu pisac:-p
Aneta gdzie Ty?
Donkat jak samopoczucie?
Agulka wstawaj :-p
Gagulac co u Was jak dzieciaczki?

a muszę pochwalic się Mateuszkiem pewnie nic szczególnego pewnie wszystkie dzieciaczki juz potrafią no ale.... no więc Mateusz dziś sam ładnie się ubrał tzn majteczki,skarpety,spodnie i koszulkę:tak::-)sam bez mojej pomocy......jak on to mówi,,ja śama":-D:-D:-D

no fajnie fajnie:tak: Ty to masz malutki cel do osiągnięcia nie to co ja :wściekła/y:ale sama się do takiego stanu doprowadziłam więc mam za swoje i teraz musze walczyc z tą wagą ale DAM RADĘ:tak::cool2:

Wywołana się melduję:-) oczywiście z kawką,ale zaraz biorę się za obiad i ciasto muszę upiec;-) no i chate ogarnąć:tak:
Moniu dokładnego terminu Ci jeszcze nie podam bo nawet nie patrzyłam w kalendarz ale myślę, że spokojnie się spotkamy:-):rofl2::-) tylko tym razem bardzo proszę bez antybiotyków;-)

reklama
Aga widzisz tanio,bo bez robocizny. U mnie od poczatku do konca ktos musialby to robic,bo S nie ma w domu przez caly tydzien. A slyszalam,ze robotnicy potrafia nawet wykasowac tyle co za material. Wiec...

Humor mi sie nic nie poprawil:oo2:

DSC06704.jpgDSC06701.jpgDSC06707.jpg
pencil.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry