reklama

Wrześniówkowe mamy

NIby cos tam mamy,ale to jakies 170,a potrzebujemy 300 na samo kupno. Wiem tez ,ze jesli od razu nie zrobie tak jakbym chciala to pozniej nie zrobimy juz. Z praca nie mam wygorowanych ambicji,bo po LE to tylko na sprzedawce patrze. Otwieraja w Mogilnie Rossmanna, wyslalam 2 razy cv i czekam, jakby bylo gdzie chodzic albo dzwonic to gnebilabym,a tak to czekam. A na mlodego nic nie dziala. Ani spokoj, ani prosba, grozba, kara, nic. O prezpraszam dziala straszenie,ale ja tego nie chce robic. Do tego wyzywa mnie, nie ma dla mnie ani ani szacunku, jest mily jak cos chce

reklama
Justa przybij piątkę............... widocznie ja tez nie umiem pracy szukać, a nie mam wygórowanych wymagań. Kredyt ciężko będzie Wam dostać tylko na S ................. mi również ryczeć się chce................

Justa, to może kupcie mniejszy dom, bo to rzeczywiście mało. Co do Mateusza, to musisz mieć więcej cierpliwości i tłumaczyć, tłumaczyć i tłumaczyć. A co do pracy, to wiadomo, że w mniejszych miejscowościach trudniej o posadę, tak więc i tu musisz uzbroić się w cierpliwość. A czy oprócz CV piszesz LM?

Piszac CV mialam na mysli,ze to co sobie chca. Dom i tak kupujemy z mniejsza pow. uzytkowa wiec tanszy. Wprowadzajac sie musimu pomalowac sciamy, polozyc kafelki i panele, zrobic kuchnie, 2 lazienki, pokoj Mateusza i sypialnie. Do salonu i pokoju na dole meble beda te co teraz mamy, no i drzwi wewnetrzne. Okna, grzejniki, piec, drzwi wejsciowe, plot, dach, ocieplenie, elewacja juz beda.

Jak ja bym miała do dyspozycji 170, to bym kupiła mieszkanie, bo dużo nie trzeba by było dołożyć. Ale wiem, że Tobie dom się marzy, więc takiego rozwiązania nie bierzesz pod uwagę, co?

Jak ja bym miała do dyspozycji 170, to bym kupiła mieszkanie, bo dużo nie trzeba by było dołożyć. Ale wiem, że Tobie dom się marzy, więc takiego rozwiązania nie bierzesz pod uwagę, co?

oni maja zaliczke i papiery podpisane na ten dom, wiec i tak musza go kupić.
Justa a ile za niego musicie zapłacic by dostac klucze? nie mówie tu o wykończeniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry