Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakby tak faktycznie wszystkie dzieci kaszlace nie chodziły do przedszkola to by ich tam w sumie z 2 grup może dziesięcioro było
same wiecie, ze ja raczej panikara jestem co do zdrowia Tuśki, ale wychodzę z założenia, że dopóki nie ma gorączki to niech chodzi
a teraz nawet nie smarka tylko pokasłuje
(bedzie u niej spala)D od wtorku był w domu i robił spiżarkę tzn regały już zrobił zostało mu tylko polakierowac:-)i jak skończy spiżarkę będzie myślenie nad kuchnią:-)
Witam,
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac![]()
dziewczyny mam problem............. w jakich sie teraz spódnicach chodzi, chciałbym sobie cos kupic , ale nie mam pojecia jaką, np. na spacer, do Kościoła, czy jakies urodziny......... nie wypasioną, nie elegancka,nie dżinsowa , nie do białej bluzki?????????
. moze "przelec" Allegro, to zobaczysz co jest na topieWitam o poranku z kawką oczywiście:-) u nas -12 ale już słonko zaczyna świecić także zapowiada się przyjemny dzionekTuska nadal kaszle ale i tak ją posyłam
zła tylko jestem bo jakiś czas temu pojawiła sie u nas w szatni kartka żeby nie przyprowadzać dzieci smarkających i kaszlących
a młoda codziennie teraz mi mówi, ze pani jej powiedziała że się nie przyprowadza dzieci które kaszlą
rozumiem panie ale z drugiej strony po co ona gada takie rzeczy do dziecka
skoro uważa, ze Tuśka powinna zostać w domu to dlaczego nie powie tego do mnie czy Marka
![]()
witam polatałam juz na mopie a teraz witam z czerwona herbatką:-)czekam na siostrę D ma wpasc na kawkę ;-)
Donuś no to zapowiada się naprawdę fajne spotkanko;-):-) a co do pani w przedszkolu to właśnie to mnie wkurza, ze gada to do Tuśki bo przecież może doprowadzić do takiej sytuacji , że młoda jak tylko kaszlnie to nie będzie chciała iść do przedszkola bo przecież pani powiedziała.......
Donkat no to tak kuchni to juz od dawien dawna nie mogę się doczekac tym bardziej ze juz dawno była obiecana.D fronty będzie zamawiał szafki se pomierzy i wszystko mu na wymiar potną a i tak w większości chce miec same szuflady no i D będzie ją sam składał i sami ją sobie zaprojektujemy. Z D praca to jeszcze nic nie wiadomo D coraz bardziej się waha czeka jaką sumę mu zaproponuja no i okazało się że nie może liczyc na żadne dotacje.....no a teraz odpowiedź na ostatnie pytanie czyli siostrę D tak bardzo ją lubie mimo ze jest odemnie o 10lat starsza to lepiej się z nia umię porozumniec niż ze szwagierka o 4 lata starszą......
przyniosłabym jej zaświadczenie, ze Tuśka jest zdrowa;-) zresztą widziałam już jak rodzice takowych pokasłujących dzieci przynosili takie zaświadczenie
tylko nasza pani doktor uważa, że nie mają prawa w przedszkolu czegoś takiego żądać