reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

alez bylo fajowo! szkoda, ze jestem nieprzytomna z braku snu...

Aga tort upieczony na jutro?

to już na jutro
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem
na twarzy mogłabyś
powiedzieć:
JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

Agus, z calego serducha!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ja również witam wkońcu Ola dziś poszła do przedszkola po prawie 2 tygodniowej przerwie:-)za oknem pięknie słoneczko świeci mrozek jest -6 ale ciiiiiiiiiii wydaje mi się że coraz bliżej WIOSNA:-):-):-):-):-):-):-)

Witam

Dziekuje kochane za życzenia.
Mama z tatą byli w sobotę i tyle gości było, :-) Tortu Nuska nie było ale za to był serniczek, który właśnie teraz wcinam.

Jak rodzice pojechali, zaprosilismy sąsiadów na kieloneczka i posioedzielismy do prawie 2:30, było fajnie i miło.

U nas słonko, -4, dzieci po feriach wróciły do przedszkola a ja wracam do normalności.

ja również witam wkońcu Ola dziś poszła do przedszkola po prawie 2 tygodniowej przerwie:-)za oknem pięknie słoneczko świeci mrozek jest -6 ale ciiiiiiiiiii wydaje mi się że coraz bliżej WIOSNA:-):-):-):-):-):-):-)

Witam i ja - po przedszkolnym spacerku. Chłopcy też po prawie 2 tygodniach wreszcie poszli :-)

Minilka śpi a ja idę po herbatkę i śniadanie jakieś...

Witam i ja
Moje bable tez skonczyly ferie.Wlasnie odebralam niunke z przedszkola.Jutro maja wycieczke do parku.
Zaraz musze sie przejsc na poczte a po obiadku chcialam posortowac ubrania dzieciaczkow i posprzedawac.Ale niunka jest tak marudna ze wrrrrrr:wściekła/y:i nie wiem czy da mi sie zajac czyms innym niz tylko soba.

U nas zima dzisiaj 6 stopni i pada.

Witam się i ja :-) u nas za konem już naprawdę wiosenni a ja zdycham:wściekła/y: wczoraj już mnie w pracy brało, a dziś już rozłożyło na łopatki całkowicie:sorry2: także wracam do łóżka:tak:

reklama
hejka!

Aneta, zdrowka!

Julitka tez po kilku dniach siedzenia w domu poszla do przedszkola. zachwycona byla, bo w koncu szla do jje sali i do jej grupy:-)

a mnie dzien minal szybciutko, bo bylam w miescie, zaliczylam kawke u znjaomych-pierwsz raz w zyciu pilam parzona kawe:zawstydzona/y: i ledwo przelknelam. wole puszczalska!!!!!;-)

doszlam do ladu z zoladkiem, bo wczoraj troche swirowal po sobotnim zarciu i piciu:zawstydzona/y:

a jak mi poszla bizuteria na tym babskim spotkaniu, super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry