reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

O witaj Nusia:-) dobrze, że się meldujesz i wszystko u Was ok;-) a w pracy jak w pracy czytaj nudno;-) chociaż nawet w miarę delikatny ruch dzisiaj;-) no i Szef wpadł więc trochę pogadaliśmy;-)

reklama
cześć wieczornie i wiosennie :-D
Zabiegana jestem strrrraszliwie - na nic nie mam czasu a od słońca i z głodu często głowa mnie boli niestety i wtedy jestem wieczornie zupełnie nie do życia :-(
Nasz dom się wykańcza, pogoda dopisuje, dzieci zdrowe, mąż niedługo wraca do domu :-) - tylko Dominika coś mi szwankuje spaniowo - płacze, krzyczy, budzi się w nocy, nie chce zasypiać itp :-(

witam i ja
u nas też mokro i pochmurno ja też mam humor nie fajny ale to za sprawą mojej diety i wagi....
dziś mam w planach umyc okna na dole

reklama
Też tak miałam przez jakiś czas, nawet suwaczek usunęłam, bo mnie tylko drażnił. Jest u Ciebie zastój, bo organizm się broni, ale Ty się teraz nie poddawaj, udawaj, że tracisz kilogramy. Nie waż się przez tydzień, dwa, ale nadal stosuj dietę i ćwicz, bo idzie Ci super. Ja w Ciebie wierzę i podziwiam. Na prawdę, jest świetnie.
Dla poprawy humoru: YouTube - Poważna dyskusja :-)

Do góry