reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

zdycham do rana! wczoraj mielismy gosci i...delikatnie mowiac sie przezarlam:zawstydzona/y:
nad ranem zaczelo mnie mulic i nie przestaje. pije juz 2 miete, wzielam espumisan, moze cos pomoze
ale milutko sie gadalo, wiec i tak zadowolona jestem

widze, ze fajne neidziiele mialyscie, no moze oprocz Anetki, bo bidulka w pracy ...

kurcze, oni Cie specjalnie zatrzymali, bo wielkie mi to wykroczenie:najechanie kolem na ciagla linie. chyba im sie nudzilo

niunka w Zoo byla juz 2 razy, ale trzeba bedzie pojehac, bo jednak kazdego roku inna ma frajde z takiej wycieczki.

u nas wialo w wekend baaaaardzo, Aga , nie wywialo was nad morzem???

i po cos żeś tyle żarła, teraz zdychasz:-p i jak lepiej?

A wywiac nas nie wywiało, był woatr, ale bardzije w ladzie niz nad samym morzem, sama zobacz na fotkach jakie morze spokojne

reklama
Witam się i ja:-) po pięknej słonecznej niedzieli dziś szaroburo:dry: jakiś leń mnie ogarnął i nic mi się nie chce robić:baffled:
Donuś zawsze się zastanawiałam po kiego grzyba oni stoją tak często w tym miejscu:dry: tzn na przystanku przy zjeździe z głównej w podporządkowaną gdzie przecież każdy zwalnia żeby zjechać:baffled: no i wczoraj uzyskałam odpowiedź czają się właśnie na takich jak ja:wściekła/y: bo ja skręcając z głównej w podporządkowaną najechałam a na tą podwójną ciągłą:wściekła/y:

Witam a u nas nadal pięknie:-)już jest prawie 17stopni:tak:
Mati od 9.30 na dworze się bawi korzysta póki może bo z tego co wiem to i do nas ma deszcz przyjsc....

no w koncu ktos tu zajrzal. chyba padne dzis z nudow! nie am Kasi, siedze sama. moja "przesympatycnza"pani nic na razie ode mnie nie chce- w piatek mialysmy male spiecie, wiec sie moze obrazila?:cool2:

spac mi sie chce

zoladek powoli dochodzi do siebie, ale na mysl o jedzeniu mam....
jakbym teraz chetnie wskoczyla pod kolderke:zawstydzona/y:

Agus, a bo czlowiek, to gorzej niz swinia i obeżreć sie musi;-)

Monia, u nas mial byc deszcz, a na razie slonko swieci. a wieje znow!
przynajmniej pranie mi szybko wyschnie

Hejka jestem i ja co jakis czas, bo J ma na druga zmiane ............ w tym tygodniu ma " w kratke " do pracy

U nas lało od nocy, teraz przestaje i mam nadzije, że przejda te chmury do Was............. bynajmniej tak mówili w TV.
Donus u Was dzis nie miało padać

Dzisiaj miałysmy z Maja małe święto, J zawiózł małego do przedszkola a my obie królewny w łózku w sypilani, potem sniadnko do łóżeczka ..................mmmmmm Mai tekst: ale tak mi fajnie:-D
Zaraz zmykam po małego, bo J zabiera auto, a w czesniej do lumpa musze wpaść.

Co kupujecie dzieciom na zająca? My musielismy i tak zmienic rower Mai więc połączylismy jedno z drugim i dostaną oboje rowery. A stare posprzedajemy.

my na zająca drobne prezenty kupujemy słodycze i coś drobnego w zeszłym roku mieli piłki a w tym jeszcze nie myślałam....

A ja zamiast wziąć się za robotę poszłam na zakupy:-D tzn po fajki, jajka i kapuche bo jutro chce zrobić pierogów z kapustką i mięskiem;-) martwi mnie Mafik już prawie tydzień dajemy mu tą maść z antybiotykiem a mam wrażenie, ze mu wcale nie pomaga:baffled: ciągle grzebie w tym uchu:wściekła/y:

reklama
Do góry