justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Asia faryna :: Gwara Poznania :: Miejski Informator Multimedialny
Donka w zyciu nie skojazylabym. Ale zobacz, ja np. "zaś" mowie jako "później, następnie" , a Monia i chyba Kasia mowia jak "znowu"
kna umyte, teraz najgorsza czesc, prasowanie firany, bleee Ogolnie przestalam prasowac,ale na swieta postaram sie.
Chyba posieje sobie maciejke i lawende w doniczke na okno
Donka w zyciu nie skojazylabym. Ale zobacz, ja np. "zaś" mowie jako "później, następnie" , a Monia i chyba Kasia mowia jak "znowu"
kna umyte, teraz najgorsza czesc, prasowanie firany, bleee Ogolnie przestalam prasowac,ale na swieta postaram sie.
Chyba posieje sobie maciejke i lawende w doniczke na okno
własnie zadzwoniła do mnie babka z propozycją szkolenia darmowego o temacie doskonały recepcjonista + 60godzin angielskiego. Zadzwoniłam do Marty jej powiedzieć o tym, a ona odrazu, ze nie bo to ciężko potem pogodzić z grafikiem itp itd
jakiś czas temu znalazłam na onet praca ogłoszenie o naborze stewardess do jakiejś taniej linii lotniczej i zgłosiłam się (szczerze mówiac dla jaj) wczoraj godzina 18 dzwoni babka z tej firmy i pyta czy dalej jestem zainteresowana
a co do sporu z moją mamą to naprawdę dużo by pisać ,ale chodziło o to, ze umawia sie z moim dzieckiem, a potem ją olewa, a mała strasznie to przeżywa, ale to tylko wierzchołek góry lodowej w tej całej aferze
i właśnie wypiłam mała kawę bo chyba bym tu nie dała rady do wieczora