reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku oczywiście z kawką:-) u nas paskudnej pogody ciąg dalszy:wściekła/y:wczoraj popołudniu doszłam do wniosku, ze to że leje nie upoważnia mnie jeszcze do zaniechania całkowicie porządków przed świętami:-D i wzięłam się za łazienkę;-) tak ją wypucowałam, ze aż M powiedział że sie przez tydzień się nie kompie bo tam za sterylnie;-):-D
Asia wiem, ze dziwnie to zabrzmi ale wcale mi ta sytuacja nie ciązy:no: wręcz przeciwnie wiem na czym stoję:tak: jedyne co mnie wkurza to, to że nie chcąc z nią gadać muszę unikać godzin kiedy ona jest w pracy a to najbliższy sklep spożywczy:wściekła/y: a i przyznam, ze irytuje mnie to, że ona zaczyna sie zachowywać tak jakby nic się nie stało, kompletnie jakby tematu nie było:wściekła/y: a to mi wcale nie odpowiada:no: myślałam, ze wreszcie coś do niej dotrze, przemyśli i przyjdzie pogadać, ale jak widać znów się łudziłam:baffled:
Justyna dawaj fotkę;-)

reklama
witam!

glodna jestem

jade dizs po pracy do Kielc na spotkanie . Asia, Anetka, caly czas czekam na info o spotkaniach w Waszych miastac. jak tylko bede miala, to dam znac

ale mi sie dzis brzydko wlosy ulozyly! jakies powywyijane we wszystkie strony

łojoj a co on tu wiezie?

jakas budowlanke do Leroy Merloin(czy jaktam sie toi pisze)
nie byl jeszcze na kawce u Ciebie ?;-)

Donus faryna - cukier, szlauch - wąż ogrodowy np., waserwoga - poziomica,ale to w zasadzie nie nasze kujawskie,bo to z niemieckiego. A daj cos od Was

QUOTE]

szlauch w tym znaczeniu znam, tylko u nas sie moiw:szlauk.

ja sie zawsze smiaalm ze slowa radomskiego: storgnąć...zna ktoras?

U Nas kolejny dzień z pogodą pod psem.
.

no to jak i u nas. leje od rana, a moje pranie sie "suszy"

Asia wiem, ze dziwnie to zabrzmi ale wcale mi ta sytuacja nie ciązy:no: wręcz przeciwnie wiem na czym stoję:tak: jedyne co mnie wkurza to, to że nie chcąc z nią gadać muszę unikać godzin kiedy ona jest w pracy a to najbliższy sklep spożywczy:wściekła/y: a i przyznam, ze irytuje mnie to, że ona zaczyna sie zachowywać tak jakby nic się nie stało, kompletnie jakby tematu nie było:wściekła/y: a to mi wcale nie odpowiada:no: myślałam, ze wreszcie coś do niej dotrze, przemyśli i przyjdzie pogadać, ale jak widać znów się łudziłam:baffled:
;-)

a jezdzicie razem do pracy?

Ostatnia edycja:
pojadlam, poprawilam ciasteczkiem i moge pracowac ;)
ja po tym stazu to na deite bede musiala pojsc, bo za bardzo podjadamy slodycze:zawstydzona/y:

oooo, slonko jest!!!! ale zimno!

Justka: scierpnąć, w odniesieniu do ręki, czy nogi:-D

Witam!
Donkat! Super masz te kolczyki. strasznie mi się podobają listki z pierwszej strony... tylko że ja nie mam przekłutych uszu :-D

Anetka - to może jeszcze jakieś upomnienie jakby za lekko po wszystkim chciała sie prześliznąć? Ot taki sygnał że to co było nie jest jeszcze załatwione... Niewygodnie masz z tym sklepem.

Umyłam okna, muszę jeszcze powiesić pranie i nastawić następne. I lenia mam!
Chyba dziś blok czekoladowy zrobię bo chodzi za mną :-)

Edit: a faryna to nie powinna być mąka przypadkiem?

Witam!
Donkat! Super masz te kolczyki. strasznie mi się podobają listki z pierwszej strony... tylko że ja nie mam przekłutych uszu :-D

Chyba dziś blok czekoladowy zrobię bo chodzi za mną :-)

?

dziekuje :)

oj, kiedys chodzil za mna blok , zrobilam i....sie nie udal, a jakze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolezanka z pracy ma mi przyniesc sprawdzony przepis

Asiu wiesz ja nie mam ochoty z nią rozmawiać dopóki sama nie dojdzie do jakiś wniosków:baffled: przez ten czas aż do wtorku nawet jej na oczy nie widziałam:no: nie mam zamiaru znowu wyciągać ręki i próbować z nią rozmawiać, a jeśli ona myśli, ze sprawę moze zamieść pod dywan i udawać, że nic się nie stało to jest w błędzie, bo mój stosunek do niej w ten sposób się nie zmieni:no: krótko mówiąc traktuje ją jak znajomą pracującą obok w sklepie czyli dzień dobry, ale dziś zimno itp i dopóki ona nie zrozumie swoich błędów to to się nie zmieni:no:

reklama
Nie z Gocha wszystko tak jak zawsze;-) ale tematu matki ani razu ze mną nie poruszyła a i ja nie mam zamiaru jej przedstawiać mojego punktu widzenia, bo i tak wiem, że ona swoje wie i trzyma z mamą:confused:

Do góry