Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy![]()
ano, jak do czterech zapisany, to jest szansa
Na 14.30 mam dziś dentystę leczenie kanałowe :-( buuu boje się!
bedzie pewnie znieczulenie
Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem.
o rety! to juz w marcu bylo cieplej,niz w kwietniu!
;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga
o takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga![]()

Właśnie kurier przywiózł mi trampki dla dzieciaczków i dla mnie baleriny bo dzięki temu, ze mam takż wielką gire wylicytowałam też dla siebieo takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)
;-)
i tak swię zastanawiam czy jechac po Olę autem czy zrobic sobie spacerek
tylko przy tej pogodzie to chyba spacer nie bardzo bo jak nas grad spotka