reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!

u nas tez zimno! najgorsze ejst to, z ejak patzre na dluzsza prognoze, to wcale nie ma rewelacji. oj, cos czuje, ze swieta beda z brudnymi oknami!!!

dzis moja gwiazda wstala ze zlym humorem i od rana mialysmy spięcia-wwwrr!

jakies buty chcialabym sobie kupic, ale nie ma tego, co mi sie podoba

idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy:wściekła/y:

mater , a co to???

ano, jak do czterech zapisany, to jest szansa

Na 14.30 mam dziś dentystę leczenie kanałowe :-( buuu boje się!

bedzie pewnie znieczulenie

Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem:szok:.

o rety! to juz w marcu bylo cieplej,niz w kwietniu!

Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga:-p

U nas tez brzydko, zimno i popaduje,a ja do Mogilna mialam jechac. Musze umyc wlosy i zebrac sie,bo rachunki poplacic musze i do fryzjera zajzec

kurcze, musze sie zebrac i kupic farbe do wlosow, co by przed swietami chociaz odrostow sie pozbyc

Aga, gdzie Cie wcięlo?

Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga:-p

no, no, juz mnie dobrze znasz;-)
wynika to z tego, ze mam zboczenie zawodowe językowe i nie lubie zyc w niewiedzy. a jednak sa to regionalizmy, wiec skad mam znac?
chyba zaczne Wam gwara swietokrzyska sypac, to zobaczymy:-D

a te kolejne okreslenia tez sie odnosza do mielonych??

Właśnie kurier przywiózł mi trampki dla dzieciaczków i dla mnie baleriny bo dzięki temu, ze mam takż wielką gire wylicytowałam też dla siebie:-D o takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)

nie za ma co ;). ciesze sie, ze sie przydalam

reklama
Aneta deszcz umyje za Ciebie te okna:-D;-)
u nas dzis dziwna ta pogoda raz grad,potem słońce pół godziny temu śniegiem sypało a teraz znów słońce świeci :baffled:i tak swię zastanawiam czy jechac po Olę autem czy zrobic sobie spacerek:sorry2:tylko przy tej pogodzie to chyba spacer nie bardzo bo jak nas grad spotka:dry:
Aneta buciki śliczne ale jaką Ty masz małą stopę:szok:

edit. już pada -tym razem deszcz.........

Ostatnia edycja:
Do góry