reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!
u nas tez zimno! najgorsze ejst to, z ejak patzre na dluzsza prognoze, to wcale nie ma rewelacji. oj, cos czuje, ze swieta beda z brudnymi oknami!!!
dzis moja gwiazda wstala ze zlym humorem i od rana mialysmy spięcia-wwwrr!
jakies buty chcialabym sobie kupic, ale nie ma tego, co mi sie podoba
mater , a co to???
u nas tez zimno! najgorsze ejst to, z ejak patzre na dluzsza prognoze, to wcale nie ma rewelacji. oj, cos czuje, ze swieta beda z brudnymi oknami!!!
dzis moja gwiazda wstala ze zlym humorem i od rana mialysmy spięcia-wwwrr!
jakies buty chcialabym sobie kupic, ale nie ma tego, co mi sie podoba
idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy![]()
mater , a co to???
ano, jak do czterech zapisany, to jest szansa
Na 14.30 mam dziś dentystę leczenie kanałowe :-( buuu boje się!
bedzie pewnie znieczulenie
Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem.
o rety! to juz w marcu bylo cieplej,niz w kwietniu!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Donus liczylam na Ciebie
;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga
U nas tez brzydko, zimno i popaduje,a ja do Mogilna mialam jechac. Musze umyc wlosy i zebrac sie,bo rachunki poplacic musze i do fryzjera zajzec

U nas tez brzydko, zimno i popaduje,a ja do Mogilna mialam jechac. Musze umyc wlosy i zebrac sie,bo rachunki poplacic musze i do fryzjera zajzec
Właśnie kurier przywiózł mi trampki dla dzieciaczków i dla mnie baleriny bo dzięki temu, ze mam takż wielką gire wylicytowałam też dla siebie
o takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)

donkat
Fanka BB :)
kurcze, musze sie zebrac i kupic farbe do wlosow, co by przed swietami chociaz odrostow sie pozbyc
Aga, gdzie Cie wcięlo?
no, no, juz mnie dobrze znasz;-)
wynika to z tego, ze mam zboczenie zawodowe językowe i nie lubie zyc w niewiedzy. a jednak sa to regionalizmy, wiec skad mam znac?
chyba zaczne Wam gwara swietokrzyska sypac, to zobaczymy
a te kolejne okreslenia tez sie odnosza do mielonych??
nie za ma co
. ciesze sie, ze sie przydalam
Aga, gdzie Cie wcięlo?
Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga![]()
no, no, juz mnie dobrze znasz;-)
wynika to z tego, ze mam zboczenie zawodowe językowe i nie lubie zyc w niewiedzy. a jednak sa to regionalizmy, wiec skad mam znac?
chyba zaczne Wam gwara swietokrzyska sypac, to zobaczymy

a te kolejne okreslenia tez sie odnosza do mielonych??
Właśnie kurier przywiózł mi trampki dla dzieciaczków i dla mnie baleriny bo dzięki temu, ze mam takż wielką gire wylicytowałam też dla siebieo takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)
nie za ma co
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Aneta deszcz umyje za Ciebie te okna
;-)
u nas dzis dziwna ta pogoda raz grad,potem słońce pół godziny temu śniegiem sypało a teraz znów słońce świeci
i tak swię zastanawiam czy jechac po Olę autem czy zrobic sobie spacerek
tylko przy tej pogodzie to chyba spacer nie bardzo bo jak nas grad spotka
Aneta buciki śliczne ale jaką Ty masz małą stopę
edit. już pada -tym razem deszcz.........

u nas dzis dziwna ta pogoda raz grad,potem słońce pół godziny temu śniegiem sypało a teraz znów słońce świeci

Aneta buciki śliczne ale jaką Ty masz małą stopę

edit. już pada -tym razem deszcz.........
Ostatnia edycja:
Podziel się: