reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justka, to sie uwinelas dzis. juz od drugiej osoby slysze o posadzeniu juz ziemniakow. u nas zawsze wmaju, bo wg teorii tescia lepiej jest, jak ziemia juz nagrzana. tylko nie wiem czemu wszyscy sadza wczesniej, kopia juz mlode w polowie lata a my czekamy!!!!tak samo z warzywami!
ale coz ja sie bede klocic, jak sa madrzejsi ode mnie....

jeszcze pol godzinki i do domku. potem szybko obiad i do miasta zaaltwic sprawki

reklama
Nie dam sobie ręki uciąć czy 2 czy 3 bo jakoś szybko ten czas leci:baffled: a co do tematu to najśmieszniejsze jest to, że ona się zachowuje jakby się nigdy nic nie stało:baffled: a zamieniłam z nią kilka zdań bo musiałam iść dzisiaj do niej do sklepu, a potem przyszła do mnie bo tato tu na nią czekał.

Laski co jest?:dry: ostatnia wczoraj i to o 19:szok: i pierwsza dziś się melduję;-) oczywiście z kawką;-) u nas drastyczne załamanie pogody:wściekła/y: tylko 3 stopnie i taki zimny wiatr jakby gdzieś w górach sypnęło śniegiem:szok: idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy:wściekła/y:

Anetka i ja się witam z kawką :-D rozumiem, że sprawa była bardzo poważna skoro nie rozmawiałaś z mamą od trzech tygodni.

U Nas również pogoda pod psem.

Nie napisałam Kuba zapisany do przedszkola - a raczej do czterech. Ciekawa jestem czy się dostanie. 19 są wyniki.

Tak Kasiu sprawa była nieciekawe:wściekła/y: ale opisywałam wszystko na zamkniętym i teraz już ani mi się nie chce drugi raz, ani za bardzo nie mam ochoty tego wspominać:no: mam nadzieję, że się nie gniewasz:baffled: trzymam kciuki za Kubusia, aby się dostał do któregoś :tak: bo przedszkole to naprawdę świetna sprawa:-) choć nasze początki były tragiczne, serce mi pękało i chodziłam załamana to teraz wiem, ze to była jedna z lepszych decyzji:tak: mała niesamowicie się rozwija w przedszkolu;-)

Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem:szok:al ejuż powoli zaczyna się przejaśniac ale tylko 5st jest. My dziś mamy logopedę w przedszkolu a na 17 Ola do dentysty.

reklama
Do góry