reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia kawke mam swoja,ale placucha moglabys ukroic:-p
Jak wypadly urodzinki? Ola zadowolona z imprezki? Prezentow?

Majandra ja we wtorek wybieram sie z mlodym do fryzjera sama tez usiade. Planowo na podciecie koncowek,ale grzywka chodzi mi po glowie i teraz sama nie wiem,czy ja zrobic, czy nie

reklama
Mi jest ladnie i w grzywce i bez,ale umyslilam sobie,ze zapuszcze cale wlosy do 1 dlugosci i nie wiem,czy nie bede zalowala jak teraz zrobie grzywke i ciut wycieniuje po bokach

Ja za to szukam dobrego odkurzacza, najlepiej wodnego i nie drogiego. Wnerwia mnie odkurzanie moimi ( a mam dwa) tu wciągam brud a z tyłu wylatuje kurz, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Justyna obie kiecki bardzo ładne:-) a co do kasku to normalna cena;-) ja kupowałam na allegro i wyszło chyba 10zł taniej z przesyłką ale tu dodatkowo płacisz za pierdółki kubusiowe itp, a Tuśka chciała w motyle różowy i ma:-D
Agulka ja się nie znam nie pomogę:baffled:

reklama
Majandra [/B]ja we wtorek wybieram sie z mlodym do fryzjera sama tez usiade. Planowo na podciecie koncowek,ale grzywka chodzi mi po glowie i teraz sama nie wiem,czy ja zrobic, czy nie

kurcze, bo i mnie skusi fryzjerka, jak tak kazda o tym pisze. wlosy mi juz odrosly, niby cche zapuscic, ale znajac mnie, to...

Mi jest ladnie i w grzywce i bez,ale umyslilam sobie,ze zapuszcze cale wlosy do 1 dlugosci i nie wiem,czy nie bede zalowala jak teraz zrobie grzywke i ciut wycieniuje po bokach

Justka, a nie lepiec Ci w grzywce? jednakowa dlugosc i to w dodatku dlugie chyba wydluzaja twarz?

Ja za to szukam dobrego odkurzacza, najlepiej wodnego i nie drogiego. Wnerwia mnie odkurzanie moimi ( a mam dwa) tu wciągam brud a z tyłu wylatuje kurz, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mnie sie moj psuje--chlip, chlip!
a co do wodnego, to slyszalam kiedys, ze nie za bardzo sa dobre. ale nie moge powiedziec co w nich szwankuje. czy czasem nie chodzi o to, ze sie tam rodza grzyby?

Do góry