reklama

Wrześniówkowe mamy

O fotkach mam nadzieję nie zapomnisz? :-)

Ja muszę też się do obiadu zabrać. Na pocztę na pewno nie pójdę ale muszę wybrać sie na spacer do bankomatu i do sklepu. Dobrze że to niezbyt daleko jest...

reklama
witam!!

widze, ze wieje nie tylko u nas!

niunka byla troche an dworze, ale bez problemu szybko wrocila-bbbrr!!!

pol dnia lenia mielsimy. oj, jak nic mi sie nie chcialo!
az w koncu P sie wzial za malowanie lazienki- rety, nie chce mi sie sprzatac dodatkowo

teraz niunka siedzi z P w kuchni, jedza i slysze Julitki tekst: mama to jest zarlok, bo wszystko wypije i wszystko zje!!!!!!!!!!:szok::-D

witaj Monia,

ja juz po kawce zbozowej. zimno w pracy od rana, to sie rozgrzewam czym moge.

przynajmniej dzis tak nie wieje, jak wsciekle! ale szyby rano skrobalam:szok:

wczoraj byl jeszcze lepszy niunki tekst: mama, wy sie mna w ogole nie opiekujecie!:szok::-D

wczoraj wieczorem byli u nas znajomi. polozylam niunke wczensiej spac, zeby zasnela, zanim przyjada, to tak sie krecila na lozku, ze doczekala sie na nich i szalala do pzna! a dzis bez problemu wstala o 6 jeszcze przed moim budzikiem!!!!!!!!

reklama
Witam.

Byłam dzis u lekarza po zamiennik żelaza do Adasia, bo te Ferrum Lek źle toleruje, brzuszek, boli, jeśc nie chche, ciagle mówił że jest najedzony, no i najlepsze 4 noc około północy wymiotował.
Dostalismy krople, ale po nich podobno czarnieją ząbki, ale jak Adaśko miał te krople 2 lata temu to po każdej dawne myłam mu dokładnie ząbki i odpukac nie ma czarnych ani żadnych przebarwień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry