reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To sie Majandra ciesz,bo moj to wiecznie, a to,ze kurze nie starte,, ato,ze naczynie w zlewie, zelazko nie schowane... Wiecznie cos i takim mamraniem caly dzien mam zrabany:wściekła/y:

Witam z wilekim glutem w nosie, bólem głowy i złym samopoczuciem.

W nocy strasznie wiało, szok................ teraz zreszta tez, dzis dzieci zostały w domu, bo nie miałam sumienia ich wyciagac w taka pogodę i równeiz dlatego, że ni się w taka pogode wyjśc nie chciało

Majandra u nas też dziś parówki na śniadanie, ale wyjątkowo dzis mi "weszły"

Justa mój równiez nie marudzi o takie rzeczy, mój marudzi że mało się nim " zajmuje":zawstydzona/y: A ja widzi brudne gary to zmywa

Donuś jak tam?

Monia a Ty czemu się nie zameldowałaś.

Ja dzis obiad mam odgrzewany wczorajszy czyli zupe wiosenną

witam!!

jestem, jestem, dzieki Agus za pamiec :)

osttatnio mi wcielow trakcie pisania net i nie dopisalam, co chcialam wam wyjasnic.

wczoraj byl P, wiec czasu nie mialam

ale pizgawica dzis! glowy o malo nie urwie, a zimno!!!!!!!!!

mielismy jechac jutro do Słupi, ale tam towarzystwo chore, wiec odpada. a niunka juz kolejny tydzien mowi, ze chce jechac, bo teskni :((

lurcze, znow przesilenie wiosenne i znow mma syfy , ktore nie chca sie goic!!!! okropne rany mi sie tworza!

Witam się wreszcie i ja;-) wczoraj sobie pofolgowałam w lenistwie to dziś od rana nadrabiałam;-) ale chatka już lśni wiec mam luzik:-) co do pogody to u nas też strasznie zimno i wieje:wściekła/y:
Moniu nie opisywałam na zamknietym bo doszłam do wniosku, ze bez sensu Was zanudzać problemami, które mnie nie dotyczą;-)
Justyna jak by mój marudził o takie rzeczy to bym mu chyba w łeb dała:baffled: przecież sam też ma rączki i jak sie nie podoba to niech się ruszy:wściekła/y:

Zimnoooo i wieje, ochyda za oknem. Wczoraj chociaz na termometrze bylo 20.
Mlody juz wczoraj byl dobry, poza lekkim katarkiem.

S mnie wkurzyl od rana narzekaniem i jakos humoru nie mam:-(

To sie Majandra ciesz,bo moj to wiecznie, a to,ze kurze nie starte,, ato,ze naczynie w zlewie, zelazko nie schowane... Wiecznie cos i takim mamraniem caly dzien mam zrabany:wściekła/y:

Nooo, niechby mój spróbował margać na coś takiego... jak mu się nie podoba to niech sam sprzątnie! :dry:

Dziś zimno, deszczowo i wietrznie.
Byłyśmy z córką na budowie - pięknie tam :-) Mamy już 3 dziury w ziemi, jutro będą wiercić ostatnią :tak: A od 18go bedziemy miec czynną kotłownię i ciepełko w domu :-D

Agulka! Lecz się!

zla jestem. dzwonilam do Inspekcji transportu... z zapytaniem dla P. pani wymijajaco kazala mi czytac ustawe. 5min mi dyktowala jej nazwe, gdzie ja znalezc, zamaist w tym czasie odpowiedziec w 2slowach. a jak sie okazalo, w tejze ustawie nie ma ani literki, na ten temat, co pytalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pewnie sama nie wiedziała dlatego Cię odesłała do ustawy... A tego że w ustawie tego nie ma to też pewnie nie wiedziałą :dry:

Do góry