monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam
Majandra gratulacje
:-)super a szampan mniam mniam pychotka;-)
Donkat super dobry uczynek zrobiłas :-)
Aneta jak Natalka?
Mateusz jeszcze tego samego dnia był ok
od dziś do niedzieli popołudnia jestem mamusią dla 3 dzieci tzn 2 moich;-)a 1 syn koleżanki Martin równy rok młodszy od Mateusza. Koleżanka ma jechac jutro z samego rana na wycieczkę a nie ma z kim zostawic dziecka więc poprosiła mnie.
trochę się obawiałam bo nie mamy aż tak wielkiego kontaktu bo ona mieszka w niemczech i widzimy sie raz do roku ale jest ok cała moja trójca już od 40min śpi
:-)
Majandra gratulacje
:-)super a szampan mniam mniam pychotka;-)Donkat super dobry uczynek zrobiłas :-)
Aneta jak Natalka?
Mateusz jeszcze tego samego dnia był ok

od dziś do niedzieli popołudnia jestem mamusią dla 3 dzieci tzn 2 moich;-)a 1 syn koleżanki Martin równy rok młodszy od Mateusza. Koleżanka ma jechac jutro z samego rana na wycieczkę a nie ma z kim zostawic dziecka więc poprosiła mnie.
trochę się obawiałam bo nie mamy aż tak wielkiego kontaktu bo ona mieszka w niemczech i widzimy sie raz do roku ale jest ok cała moja trójca już od 40min śpi
:-)
goraczka i nic więcej

;-) spadam do łóżeczka bo oczy mi się kleją a nogi do tyłka wchodzą
jedyny plus takiego zapierniczu w pracy to to, że czas szybciej leci;-) ale po 18 już widać było zmęczenie bo mi się język masakrycznie plątał w rozmowie z niemcami