Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta na urlopie więc ciągnę co drugi dzień a tak w kółko działka, dom i nawet nie mam kiedy zajrzeć
Monia mnie zmobilizowała i jestem;-) przesyła wszystkim pozdrowienia niestety nie wie kiedy zrobia jej lapka:-( co więcej wreszcie postawiliśmy młodej palc zabaw na działce:-) no i muszę się pochwalić, że mąż mi kupił autko:-)

U mnie małe światełko w tunelu. Koleżanka z pracy ma znajomą w domu dziecka niedaleko mojego miejsca zamieszkania i ponoć mają być przyjęcia od września. Postaram się jak najszybciej złożyć CV.
Babcia ok, sil nabrala, apetyt ma co prawda gada nieco od rzeczy i jakies zwidy ma czasami,ale lekarz mowi,ze jak na jej stan zdrowia to wyniki ma ok, gorzej z psychika. Twierdzi,ze ma stan depresyjny. Taki plasterek ma przyklejony niby przeciwbolowy,ale tak z ciocia sobie rozmawialysmy,ze to chyba morfina jest,albo cos narkotyczne i po tym na lekkie shizy.
Donkat ja mam już tej pogody dość mam wrażenie że walczę o każdy oddech buuuuuuuuuuu ale lato w sumie dobrze trafiliście z tą pogodą bo teraz jeden dzień pada następny jest pochmurnie i tak w koło.

no nie wiem, ale 100km od morza to od tygodnia słonka nie widzielismy i ciągle PADAwitam
u nas drugi dzien slonce-rozpieszcza nas to lato!!!!!!
poza tym leci dzien za dniemraca, dom, praca i tak w kolko
jutro ma przyjechac do nas kolezanka z liceum z rodzinka! ciesze sie, bo widzialysmy sie ostatnio na jej weselu 4lata temu
Julitka wyglada jak jeden wielki babel-tak ja gryza komary!!!! ogolnie duze teraz tego dizadostwa sie anroilo! od tygodnia tak grasuja, ze sie nie da na dworze posiedziec
trzymam kciuki!!!
babcia moze miec schizy z racji wieku
no wlasnie jkak to jest: u nas pada, u Ciebie pada, a co tydzien mam kogos na wakacjach nad morzem i twierdza, ze slonko i plaza!![]()
nawet teraz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a co Ciebie tak połamało?Czymś się zatrułaś?Zdrówka w każdym bądź razie życzę
bidny Julitka:-( u nas odpukać jakoś specjalnie duzo ich nie ma
ja chcę słoneczka
dodatkowo wkurzyłam się dziś rano na maksa
i chyba wybiorę się nakłaść jobów derektorce przedszkola
dziś Tuśka pierwszy dzień po wakacjach do przedszkolka wstała cała uradowana i w podskokach z uśmiechem na buzi wyszła z domu:-) przychodzi a drzwi budynku do którego chodziła zamknięte
poszłyśmy na drugą strone okazuje się, ze już od dzisiaj ma być w nowym budynku, dotego jeszcze jest w grupie u innej pani, ogólne zamieszanie mała się popłakała a mi chciało się wyć z wkurzenia
na domiar złego jeszcze okazało się, ze jej ukochan Olusia jest w innej grupie
a my tak je zapewniałyśmy z Anią, że jeszcze w sierpniu będą razem w grupie
Tuśka się nie mogła doczekać a tu taka lipa
jak mała nie będzie chciała chodzić do tych innych pań to poważnie rozważam zatrzymanie jej do września w domu
zresztą sama już nie wiem
. ojje, kazdy maly ruch to byl wielki wysilek i spalibysmy caly dzien!!!!!!!!
byleby tylko oczy zamknac
ale trudno jakoś się przemęczymy tym bardziej, ze ja prawie cały sierpień rypie co drugi dzień
zresztą zobaczę co młoda powie jak wróci bo moze się okarze, ze w sumie luzik i jest zadowolona, a ja nie potrzebnie się stresuje
oby

4 kawy w ciągu dnia walę, a i tak jakby mnie kto w łeb walną
podobno od jutra ma się pogoda poprawic
oby bo normalnie nie wyrabiam