reklama
Witam i ja teraz z kawką/
Monia pewnie do przedszkola Ole poszłaś zaprowadzić
Zgadnijcie o której Adaśko wstał...................................

znów 5:30

Łeb mnie boli i mam lekkiego doła:-
-
-(
Posprzątać bym usiała, pranie wstawić bym musiała, powywalac "niepotrzebne" zabawki bym musiała, obiad zrobic bym musiała, pochować letnie buty bym musiała, porządek w garderobie zrobic bym musiała............................... ale mi sie nie chce
Monia pewnie do przedszkola Ole poszłaś zaprowadzić

Zgadnijcie o której Adaśko wstał...................................

Łeb mnie boli i mam lekkiego doła:-
Posprzątać bym usiała, pranie wstawić bym musiała, powywalac "niepotrzebne" zabawki bym musiała, obiad zrobic bym musiała, pochować letnie buty bym musiała, porządek w garderobie zrobic bym musiała............................... ale mi sie nie chce

donkat
Fanka BB :)
witam
Justka, zadowoleni jestescie z tego tv?
Agus, to zrob to, co bys nie musiala

ja dzis wstala o 4,30
i ze stresu nie moglam zasnac, wiec zaczelam czytac ksiazke. nawet kawy dzis nie pilam
jade po pracy na mikrodermabrazje w koncu.
Julitka dzis u babci, dzwonie do nich, aona sie chwali, ze ssie smoczka
"madra" babcia dala jej smoczka Julki
i jakie obie szczesliwe!! Julitce sie nie dziwe, ale starej ba...!!!
Justka, zadowoleni jestescie z tego tv?
Agus, to zrob to, co bys nie musiala

ja dzis wstala o 4,30

Julitka dzis u babci, dzwonie do nich, aona sie chwali, ze ssie smoczka

Melduje się:-) jakoś mi weny brak tylko podczytuje
w pracy ogólne zamieszanie przed długim wekendem i najazd gości
więc ciągle czasu brak no i chyba dopada mnie ogólne przemęczenie po tych dwóch prawie pod rząd urlopach moich koleżanek. nawet nie wiecie jak się cieszę, że wreszcie mam dwa dni wolne

Dzień dobry a raczej wieczór

szok co za pomysł brawo dla babci 

Aga ja ostatnio jak się zabrałam za segregowanie zabawek i gruntowny porządek w młodego pokoju to mnie noc zastała ale dwa worki zabawek usunięte.....poza tym tez mi się nic nie chce
Justyna jakoś sobie ten czas wygospodarujesz z młodym , początki są zawsze trudne ale się cieszę że w pracy atmosfera ok bynajmniej na razie trzymam kciuki żeby tak zostało
ja dzis wstala o 4,30i ze stresu nie moglam zasnac, wiec zaczelam czytac ksiazke. nawet kawy dzis nie pilam
Julitka dzis u babci, dzwonie do nich, aona sie chwali, ze ssie smoczka"madra" babcia dala jej smoczka Julki
i jakie obie szczesliwe!! Julitce sie nie dziwe, ale starej ba...!!!

Aga ja ostatnio jak się zabrałam za segregowanie zabawek i gruntowny porządek w młodego pokoju to mnie noc zastała ale dwa worki zabawek usunięte.....poza tym tez mi się nic nie chce
Justyna jakoś sobie ten czas wygospodarujesz z młodym , początki są zawsze trudne ale się cieszę że w pracy atmosfera ok bynajmniej na razie trzymam kciuki żeby tak zostało
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny jestem strasznie zdenerwowana
ojciec od 2 chłopców z Oli grupy to jakiś palant chyba dziś koleżanka mi mówiła że on cały czas się na nią gapił jak przyprowadzała córkę do przedszkola a ostatnio nawet zaczął ją zaczepiac .A dziś taka sytuacja odbieraliśmy dzieci z przedszkola ja i ta koleżanka no i pech trafił że ten facet tez akurat odbierał synów najpierw gapił sie na nią w szatni ale wkońcu wyszedł trochę trwało zanim my wyszłyśmy może z 10min wychodzimy patrzymy a on siedzi w aucie pod przedszkolem i dalej głupio sie patrzy przeszliśmy kawałek zanim on ruszył no i ruszył z piskiem opon jechał jak wariat a na skrzyżowanie jak wjechał to z taką prędkością że nie wyrobił i rąbnął w barierki tak że barierki tak że złamały się na pół dodam że jechał z dziecmi
a jak one nie były zapięte w fotelikach to mogło się im cos się stać :-(on cofnął i z piskim opon pojechał dalej normalnie idiota

siedzę i myślę o tych chłopcach i mam nadzieję że im się nic nie stało .........normalnie rozszarpała bym tego faceta

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
O, rany! Monia, co za kretyn!!!! 

Ale dobrze, że byłaś świadkiem tego, jak jednak coś się dzieciom stało (tfu....), to możesz potwierdzić, że to z jego winy.

Łoj matulo............ kretyn.......... tylko czemu on tak sie gapił i w przedszkolu i dlaczego czekał aż wyjdziecie????????????
Nuska zabawki nie poseregowane, ale w pokoju przemeblowanie zrobilismy i małą wieże młodemu kupilismy więc był przeszczęśliwy
Miłego wieczoru
Nuska zabawki nie poseregowane, ale w pokoju przemeblowanie zrobilismy i małą wieże młodemu kupilismy więc był przeszczęśliwy
Miłego wieczoru
reklama
Podziel się: