reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

w pracy znow sajgon!!

ale mialam dzis sen: snilo mi sie, ze urodzilam synka!!!!!!!!!!!!!!i to tak realnie to wszystko bylo, tzn bylam w koncowc ciazy a potem poszlam juz na sale poporodowa odebrac dziecko (nie wiem, kto urodzil:-D). bylam z moja siotra i pierwsze co powiedzialam widzac malego to:jaki podobny do P siostry, a Ala z niesmakiem krzyknela: o Boże! jakos ogolnie to nie przejmowalam sie zbytnio tym synkiem. jjeku, co to moze znaczyc???????

caly czas mam bol zolądka. czasami to czuje, jakby mi go wykrecalo an druga strone. jem jak na diecie .

Justka, na szczescie temat smoczkow, butelek i innych niemowlecych pierdółek nie jest Ci az tak obcy, jak dla mnie była folia do palet, tektura czy taśmy do bandowania:szok::-D.
Ty jestes na okresie probnym, czy juz podpisaals umowe?

Agus, no to jedenk prboelm z praca J Wam odszedl. fajnie. a tata kiedy konczy prace? jakos chyba w listopadzie amcie to jego "wesele"?

Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanie:tak: przyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę:-D a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy:sorry2::-D

Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematu:no: wydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy:szok:

jakie garnki wzielas, bo sa chyba 2 komplety z tego co kojarze? ja mam chec na mikrowieze, bo nasza zajmuje za duzo miejsca. ale jeszcze bardziej sie napalilam na odkurzacz pioracy, tylko musze jeszcze polowe punktow uzbierac.

a co do tv, no to wlasnie P dlatego chce teraz kupic wypasiony, zeby wyscignac czas na jakis okres.;-)

reklama
Donuś niezazdroszczę sajgonu ale zazdroszcze pracy:sorry2: ja w tym tygodniu odpuszczam latanie po ogłoszeniach, rzygam juz nimi.
Tata juz jest na emeryturze a "wesele" jest 18 listopada, ale tylko pracownicy bez osób towarzyszących czyli beze mnie:baffled:

A sen mmmmmmmmmmmmm może jakiś "BOSKI" znak;-) nie życze jak nie chcecie:no::-)

Donuś zamówiłam te garnki Emalia Olkusz Garnki GLOSA WIŚNIOWE 10 el. Wrocław (1905273500) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiałam się nad tymi z tefala inginio, ale stanowczo dla mnie byłoby za mało 3 elementy żeby wywalić wszystkie stare:baffled: a co do tv to tylko tak na pocieszenie powiem, że raczej nie uda się wyprzedzić na dłuższy czas technologii:baffled: mojemu M też się tak wydawało w grudniu jak kupował tv i co lipa minęło pół roku z hakiem i już marzy o czymś lepszym:baffled: tyle, ze mój mąż to maniak ciągle musi mieć coś nowszego, lepszego jeżeli chodzi o wszelkie nowinki rtv:blink:
Aga to współczuję:sorry2: u nas zmiana czasu na szczęście nie wywarła na Tuśce żadnego wrażenia:no: tzn na początku chodziła przez 3 dni szybciej spać a wstawała o stałej porze, ale teraz już zaskoczyła na normalny tryb;-)
Monia rozpuściłaś się w tej saunie czy co?:-D hop hop

a co do tv to tylko tak na pocieszenie powiem, że raczej nie uda się wyprzedzić na dłuższy czas technologii:baffled: mojemu M też się tak wydawało w grudniu jak kupował tv i co lipa minęło pół roku z hakiem i już marzy o czymś lepszym:baffled: tyle, ze mój mąż to maniak ciągle musi mieć coś nowszego, lepszego jeżeli chodzi o wszelkie nowinki rtv:blink:

to to normalne, wiem. ale P chce miec na 2 lata spokoj, zanim po LED cos wymysla. a my maniakami nowinek nie jestesmy, wiec nam pewnie na dluzej wystarczy:-p

Julitka bidulka znow miala problem z kupka, zestresowala sie i bylo placzu troche:-(

bedzie ktoras wieczorem, bo ja chyba posiedze

Carioca,
wczoraj nie zlozylam Ci zyczen,a Ty przeciez z tego samego dnia, co moj Kamilek
Zdrowka, samej pociechy z bąbli, nieustającej miłości od męża, spełnienia zawodowego i pieniążków

zawiozlas Stasia do mamy?

Monia, widze, ze blusnelas na GG, wysaunowalas sie?
jak po konkursie przedszkoli? udalo sie cos wygrac?

Ja jestem ale tylko na chwilkę bo zmykam się kąpać;-) a Tuśka szaleje jeszcze i kłóci się z wymyślonymi przyjaciółkami, które mówią do niej po francusku i ją wykorzystują i karza gotować obiady:szok::-D mam nadzieję, ze za nim ja wyjdę z kąpieli to M ją zagoni do spania:baffled:

ja widze, ze po tej zmianie czasu, to Julitka dluzej spi (ja zreszta tez), bo juz zasypia o 19,30 i o 7,00rano wstaje

reklama
jestem :-)nie rozpusciłam sie i wysaunowałam jak zwykle było super z 2 tyg powtórka z rozrywki :-D;-):-)
Donkat Oli przedszkole miało za malutko punktów i nic nie wygrali:no:
nie mieliśmy dzis prądu od 8-16.30:wściekła/y:
Majandra szkoda że już nie było tych kurteczek....
Aneta fajne garnuszki:tak:
Justyna czego sie dziś ciekawego dowiedziałas w sklepie?;-)

Do góry