• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ojjojoj zmarzlam troche,cialo mnie boli nogi niekoniecznie, caly dzin bolala mnie glowa. Laski sa mile, kierowniczka tez. Caly dzien sluchalam o smoczkach, butelkach sterylizatorach i td firm Canpol Avent, Nuk, Baby Ono Tommee Tippee, Dr.Browns ochhhhh

Ja tez na szybko kawe lykam musze jeszcze pranie powiesic i kuchnie ogarnac.

Sklep otwarty jest tylko w sobote,a te dziewczyny ktore sa w sobote to w tygodniu maja wolny dzien wiec zeby cos zalatwic nie trzeba cudowac z urlopem tylko dogadac sie z dziewczynami,ze w dana sobote chcesz isc. Ogolnie to jak na razie nie mam co narzekac

Ja przychodze z herbatką
Witam w ten mroźny poranek, jak dzieci odwoziłam to na termometrze było 0 stopni , brrrrrrrrrrrrrrrr zimnica
U nas ciut lepiej tzn, od dziś J jest na innym stanowisku i juz nie będzie jeździł na zmiany:tak::-) no chyba że ktoś pójdzie na zwolnienie lub urlop to będzie musiał zastapić. Kasa taka sama, ale nie będzie kombinował z przyjazdem na noc do domu ( kończył o 22 a ja mam samochód, więc był to problem ).

Majandra nie mam jeszcze kurtki od Ciebie, chyba listonosz sie na mnie obraził;-)
Ja tez na szybko kawe lykam musze jeszcze pranie powiesic i kuchnie ogarnac.

Sklep otwarty jest tylko w sobote,a te dziewczyny ktore sa w sobote to w tygodniu maja wolny dzien wiec zeby cos zalatwic nie trzeba cudowac z urlopem tylko dogadac sie z dziewczynami,ze w dana sobote chcesz isc. Ogolnie to jak na razie nie mam co narzekac

Justa takie rozwiązanie pracy w soboty jest super, pracujesz od 10-18?

Agulka, listonosz się nie obraził, tylko ja zwlekałam, bo w piątek byłam w Auchan sprawdzić czy są te kurtki jeszcze i bym Moni kupiła, ale już nie ma ich (i upsss zapomniałam Monię o tym powiadomić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:). Jutro ją wyślę, ok?

Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanie:tak: przyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę:-D a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy:sorry2::-D chyba jak się ogarnę to powystawiam wreszcie coś na allegro bo jakoś mi inwencji do tego ostatnio brak:sorry2:
Justa super, że jesteś zadowolona oby tylko tak dalej:tak:
Aga no to ekstra, że w pracy u J się tak poukładało:tak: a jak Adaś dziś bez marudzenia?
Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematu:no: wydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy:szok:

reklama
Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanie:tak: przyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę:-D a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy:sorry2::-D chyba jak się ogarnę to powystawiam wreszcie coś na allegro bo jakoś mi inwencji do tego ostatnio brak:sorry2:
Justa super, że jesteś zadowolona oby tylko tak dalej:tak:
Aga no to ekstra, że w pracy u J się tak poukładało:tak: a jak Adaś dziś bez marudzenia?
Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematu:no: wydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy:szok:

Aneta młody ogólnie daje nam popalić, bo od zmiany czasu wstaje o 5:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a idzie spac jak zawsze, więc nie wiem dlaczego ta godzina mu uciekła, wczoraj po 19 usypiał na stojąco..... serio:tak:
Dzis też prosił bym zaraz po angileskim przyjechała, szedł nawet nawet do przedszkola, bo na dzis mieli przynieśc zwykłe rogale i wałek do ciasta.........nie mam pojęcia co będa robić:sorry2:

Pochwal sie garami........... ja tak marzę juz od dawna o nowych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry