reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ojjojoj zmarzlam troche,cialo mnie boli nogi niekoniecznie, caly dzin bolala mnie glowa. Laski sa mile, kierowniczka tez. Caly dzien sluchalam o smoczkach, butelkach sterylizatorach i td firm Canpol Avent, Nuk, Baby Ono Tommee Tippee, Dr.Browns ochhhhh

Ja tez na szybko kawe lykam musze jeszcze pranie powiesic i kuchnie ogarnac.

Sklep otwarty jest tylko w sobote,a te dziewczyny ktore sa w sobote to w tygodniu maja wolny dzien wiec zeby cos zalatwic nie trzeba cudowac z urlopem tylko dogadac sie z dziewczynami,ze w dana sobote chcesz isc. Ogolnie to jak na razie nie mam co narzekac

Ja przychodze z herbatką
Witam w ten mroźny poranek, jak dzieci odwoziłam to na termometrze było 0 stopni , brrrrrrrrrrrrrrrr zimnica
U nas ciut lepiej tzn, od dziś J jest na innym stanowisku i juz nie będzie jeździł na zmiany:tak::-) no chyba że ktoś pójdzie na zwolnienie lub urlop to będzie musiał zastapić. Kasa taka sama, ale nie będzie kombinował z przyjazdem na noc do domu ( kończył o 22 a ja mam samochód, więc był to problem ).

Majandra nie mam jeszcze kurtki od Ciebie, chyba listonosz sie na mnie obraził;-)
Ja tez na szybko kawe lykam musze jeszcze pranie powiesic i kuchnie ogarnac.

Sklep otwarty jest tylko w sobote,a te dziewczyny ktore sa w sobote to w tygodniu maja wolny dzien wiec zeby cos zalatwic nie trzeba cudowac z urlopem tylko dogadac sie z dziewczynami,ze w dana sobote chcesz isc. Ogolnie to jak na razie nie mam co narzekac

Justa takie rozwiązanie pracy w soboty jest super, pracujesz od 10-18?

Agulka, listonosz się nie obraził, tylko ja zwlekałam, bo w piątek byłam w Auchan sprawdzić czy są te kurtki jeszcze i bym Moni kupiła, ale już nie ma ich (i upsss zapomniałam Monię o tym powiadomić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:). Jutro ją wyślę, ok?

Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanie:tak: przyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę:-D a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy:sorry2::-D chyba jak się ogarnę to powystawiam wreszcie coś na allegro bo jakoś mi inwencji do tego ostatnio brak:sorry2:
Justa super, że jesteś zadowolona oby tylko tak dalej:tak:
Aga no to ekstra, że w pracy u J się tak poukładało:tak: a jak Adaś dziś bez marudzenia?
Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematu:no: wydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy:szok:

reklama
Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanie:tak: przyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę:-D a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy:sorry2::-D chyba jak się ogarnę to powystawiam wreszcie coś na allegro bo jakoś mi inwencji do tego ostatnio brak:sorry2:
Justa super, że jesteś zadowolona oby tylko tak dalej:tak:
Aga no to ekstra, że w pracy u J się tak poukładało:tak: a jak Adaś dziś bez marudzenia?
Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematu:no: wydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy:szok:

Aneta młody ogólnie daje nam popalić, bo od zmiany czasu wstaje o 5:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a idzie spac jak zawsze, więc nie wiem dlaczego ta godzina mu uciekła, wczoraj po 19 usypiał na stojąco..... serio:tak:
Dzis też prosił bym zaraz po angileskim przyjechała, szedł nawet nawet do przedszkola, bo na dzis mieli przynieśc zwykłe rogale i wałek do ciasta.........nie mam pojęcia co będa robić:sorry2:

Pochwal sie garami........... ja tak marzę juz od dawna o nowych

Do góry