Carioca wszystkiego najlepszego:-)
Justyna i jak po 1 dniu w pracy fajnie było,ludzie fajni?
dziś wieczorem idę na sauny:-):-):-)
pzyałanczamy się do życzeń.
MOnia Justa pewnie do 18 siedzi w pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carioca wszystkiego najlepszego:-)
Justyna i jak po 1 dniu w pracy fajnie było,ludzie fajni?
dziś wieczorem idę na sauny:-):-):-)
Ja tez na szybko kawe lykam musze jeszcze pranie powiesic i kuchnie ogarnac.
Sklep otwarty jest tylko w sobote,a te dziewczyny ktore sa w sobote to w tygodniu maja wolny dzien wiec zeby cos zalatwic nie trzeba cudowac z urlopem tylko dogadac sie z dziewczynami,ze w dana sobote chcesz isc. Ogolnie to jak na razie nie mam co narzekac
Agulka, listonosz się nie obraził, tylko ja zwlekałam, bo w piątek byłam w Auchan sprawdzić czy są te kurtki jeszcze i bym Moni kupiła, ale już nie ma ich (i upsss zapomniałam Monię o tym powiadomić). Jutro ją wyślę, ok?
Witam się i ja:-) już po kawce i zakupach biorę się za sprzątanieprzyszły mi nowe garnki za punkty z vitay i napatrzeć się na nie nie mogę
a nie specjalnie mam co dzisiaj gotować bo obiad już mamy
chyba jak się ogarnę to powystawiam wreszcie coś na allegro bo jakoś mi inwencji do tego ostatnio brak
Justa super, że jesteś zadowolona oby tylko tak dalej
Aga no to ekstra, że w pracy u J się tak poukładałoa jak Adaś dziś bez marudzenia?
Donka zmieniłaś młodej te kolczyki? A co do tv to ja też kompletnie nie ogarniam tego tematuwydawało mi się, że ten tv co kupiliśmy rok temu to już ful wypas a M już coś marudzi pod nosem, że chciałby jakiś lepsiejszy
![]()