reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
miałam wczoraj wielkie plany na sprzątanie a tu goście niespodziewani i tak się zasiedzieliśmy do nocy .

Ja również życzę wszystkim udanego weekendu a ja jak sobie wczoraj obiecałam lecę dalej sprzątać muszę jeszcze zabawki młodemu przejrzeć bo już ciasno się w pokoju robi tyle tego.:rofl2:.............

Anecia miłej pracy życzę oby do 22 szybko Ci czas zleciał.

Do później pa pa

reklama
Dzięki Nuśka;-) myślę, ze szybko mi czas dzisiaj zleci, bo piękna pogoda, wekend więc sporo osób się kręci:tak: miłego sprzątania o ile to może być miłe:baffled::-D

Witam i ja o poranku:tak:pięknie za oknem to chyba bardziej wiosna niż jesień:-D
coś mnie ostatnio bolą nerki albo od kręgosłupa już sama nie wiem już jak chodzę to jest ok a najgorzej jak usiądę albo leże a noc to już masakra z boku na bok ciężko się przewrócić :sorry2:idę dziś obadać jak lekarze przyjmują i porobię podstawowe badania

Witam

wczoraj caly dzien spedzilam w pizamie:szok:nie pamietam, kiedy ostatnio tak mialam. skzoda tylko, ze nie bylo to spowodowane mozliwoscia leniuchowania bez granic, a po prostu bolem zoladka. oj, zle sie czulam, zle na calym ciele. na szczescie wieczorem juz doszlam do siebie.

P z Julitka byli wczoraj ogladac w sklepie tv i ...nadla nie wiemy, co kupic...

slonko u nas od rana, ale tez mrozno jest

Justka, trzymam kciuki

Milego dzionka!!

Witam

wczoraj caly dzien spedzilam w pizamie:szok:nie pamietam, kiedy ostatnio tak mialam. skzoda tylko, ze nie bylo to spowodowane mozliwoscia leniuchowania bez granic, a po prostu bolem zoladka. oj, zle sie czulam, zle na calym ciele. na szczescie wieczorem juz doszlam do siebie.

P z Julitka byli wczoraj ogladac w sklepie tv i ...nadla nie wiemy, co kupic...

slonko u nas od rana, ale tez mrozno jest

Justka, trzymam kciuki

Milego dzionka!!

oj nie zazdroszcze złego samopoczucia

Donuś A TV jak nie wiesz jaki wybrać?:sorry2: Chodzi o kolor, :-p wielkośc:-p czy co???????????????????/// czy firmę?

Adas poszedł po 1,5 tygodniowej przerwie do przedszkola .......... bardzo prosił bym go jak najszybciej zabrała po obiadku:crazy:

Monia
zdrówka życzę

U nas za oknem 4 stopnie i nic nie widac bo jest mleko- czyt mgła

Pozdrawia

Agus, no poza kolorem i wielkoscia (bo to wiemy:-D) to chodzi o wszsytko: firma, czy dolozyc i kupic juz LED czy dac minnimum i wziac LCD, czy ma miec dostep do netu itp itd. jak spojrzalam na gazetke, to jest tyle dziwnych dla mnie funkcji powypisywanych na tych modelach, ze ja to nie wiem o co chodzi:szok: jestem do tylu z technologia jak nie wiem.
no a jesli juz wybierzemy tv, to mamy kolejny problem z wyborem telewizji cyfrowej:rofl2:

dobrze bylo Adasiowi w domku tyle czasu? nie nudzilo mu sie za przedszkolem, ze chce jak najszybciej wracac?

reklama
Carioca wszystkiego najlepszego:-)
Justyna i jak po 1 dniu w pracy fajnie było,ludzie fajni?

dziś wieczorem idę na sauny:-):-):-)

Do góry