reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetka, a jkaie lozko zamowiliscie? nie bylo fotek;-)
Julitce kupilismy jakis dobry materac (juz nie pamitam jaki:zawstydzona/y:), sporo kosztowal i widac, ze jest porzadny. ale ciezki jak chole***

Iza, nie mozna tak zacac pisac i nie powiedziec wszystkiego, przeciez wiesz, ze my ciekawskie i niecierpliwe jestemy!! skrobnij na zamknietym co sie powyrabialo.
bedziesz czesciej zagladac?

Milego weekendu bbaeczki!

reklama
Czuje sie na maxa wywolana... Nie chce mi sie. Nic mi sie nie chce. Nawet BB mi sie nie chce tzn. czytam,ale nie chce mi sie nic pisac nawet czesc.

Carioca mi osttanio tez bardzo doskwiera kregoslup, do lekarza z tym nie ide,bo nie widze sensu,ale jakis czas temu sciagnelam sobie joga kręgosłupa – Sklep internetowy Weltbild.pl – niskie ceny, szybka wysyłka gratis: Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Lublin i chyba musialabym sie wziasc za cwiczeniabo jak sie pochle to nie wroce plynnie do piony,a jak nachylona cos dluzej robie to juz jest masakra, do tego garbie sie,ze az wstyd.

Iza poszczulas i poszlas... wciaze zaszlam i szybko wyszlam. Na razie nie mysle o 2 dziecku. Moze kiedys, jak mi zegar zacznie szybciej tykac

Nuska na budowie,a raczej caly czas marzeniach o niej, nawet szpadel nie dotknal dzialki.

Asia jesli chodzi o domki to moj Mateusz uwilbia domek kuzynki http://allegro.pl/rozkladany-domek-wyposazenie-boski-katowice-i1865833178.html ,a zobaczcie jaki ten cudny jest http://allegro.pl/eichhorn-drewniany-pietrowy-domek-dla-lalek-akce-i1905212133.html
Smarkatkom zdrowka zycze (i obsrajtuchom tez:-p)

Ostatnia edycja:
Aneta, super to lozko!!wypasione!
jak dla nas to za szerokie.
Natlaka an pewno bedzie zadowolona, a M niech sie nie martwi, widze, ze jest tak porzadnie zabudowane, ze mala nie spadnie

Justka, jesien przyszla i spadek nastroju u Ciebie? nawet my nie dzialay kojąco??:-(

Byliśmy to łóżko oglądać we Wrocku bo u nas go nie ma na sklepie rozstawionego i młoda była zachwycona nie chciała zejść z góry tak jej się podobało:-) mi właśnie przede wszystkim chodziło o to aby było jak najbardziej funkcjonalnie zagospodarowane pod spodem, żeby docelowo młodej nie gracić niepotrzebnie w pokoju;-)
Justka właśnie o tego typu domku myślę dla młodej na gwiazdkę, ale jeszcze nie wiem czy kaska będzie:baffled:

Witam i ja

Iza ja też dołączam do zaciekawionych co się u Ciebie działo??

Anecia jak czytam ile ty masz werwy sprzątanie mycie okien i tak ciągle coś robisz to mi:zawstydzona/y: bo mi się nie chce jestem już 2 godzin w domu a tylko obiad zrobiłam i pranie wstawiłam .............i nie chce mi się sprzątać buuuu
Fajne to łóżko w sumie to kompletny mebel nie tylko łóżko już przyszłościowe z biurkiem do odrabiania lekcji

Justyna oj widzę że jesień zrobiła swoje chociaż taka piękna ta jesień tego roku

Pozdrowienia dla Wszystkich

PS
teraz zmykam muszę w końcu posprzątać

reklama
Witam się w sobotnie przedpołudnie:-) na dworze normalnie wiosna:-) a ja w pracy i do tego objadłam sie tostami i ledwo się ruszam. Miłego wekendu!

Do góry