Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Donkat u Igora właśnie tak się zaczęło dwa dni gorączka dość wysoka i się okazało że gardło ale trzymam kciuki aby u Was się obeszło bez antybiotyku , Jak Wasze uszka?
Myślałam też by zawieźć Staśka pociągiem na wieś do rodziców, ale sama nie wiem. Rodzice nciskąją by jednak go zawieźć, no zobaczę jak się będzie czuł.
Poluję na gruponie na jakiś weekend z mężem w hotelu, rany tak się wyspać do bólu, nie gotować, nie sprzątać, nie kąpać bąbli, chyba bym z łóżka nie wychodziła. Dzieciaki byśmy zostawili u moich rodzicow, jeszcze nigdy ich na noc samych nie zostawilismy, ale marzy mi się to...
Carioca, ja dziś podobne marzenie miałam. Przypomniało mi się, jak to było, gdy Maćka jeszcze nie było, jak wracaliśmy z pracy i mieliśmy wszystko w d... . Mogliśmy się walnąć na łóżko i tv oglądać. A teraz... możemy pomarzyć![]()

koleżanka nawet stwierdziła że jej Zuzia to niedobra jest a z tego co widzi to Mateusz jeszcze gorszy

za to kuzynka Oli ma ten Wielki Domek dla lalek BARBIE światło + dźwięk (1890608044) - Aukcje internetowe Allegro i dzieci zawsze chętni się nim bawią a Mateusz to obowiązkowo jak tam jesteśmy to bawi się tym domkiem