reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku:-) oczywiście z kawką;-) Tuśka w podskokach dziś pobiegła do przedszkolka, a mi teraz jakoś smutno bez niej:sorry2: dziwna taka cisza w domu:baffled:

reklama
to się dobrze składa, bo akurat zrobiłam kawę, a rejberowniki zaraz idą na drzemkę (zjedli śmierdzącą zupę)
Co u Was kobitki?
Asiu jak mijaja dni w powiekszonym skladzie, masz jakąś pomoc?

Witam po świątecznie......... objedzona od dziś przyciskam pasa, bo trochę robię się większa:szok:

My właśnie ubieramy się z Adaśkiem do lekarza............ kaszel ma jak traktor i żadne syropy i inhalacje nie pomagają.:no:

witam

chyba sie skusze na to gruper.pl/x.php/1,9711/Radom-Salon-Fryzjerski-Atmosfera-3-zabiegi-profesjonalnej-pielegnacji-i-regeneracji-wlosow-do-tego-masaz-glowy-i-modelowanie-wlosow.html?utm_source=newsletter-radom-2011-10-31&utm_medium=e-mail&utm_term=radom&

alez byla piekna pogoda na te swieta. mozna bylo spokojnie poszwedac sie po cmentarzeach, lubie tak...

nie chcialo mi sie dzis wracac do pracy

czekam na Julitke, bo jest u babci. zlapala ja w pon. goraczka i wcoraj po poludniu sie nasilila. w drodze powrotnej zajechalismy na pogotowie i znowu nic, moze sie rozwija jakies wirusowe zapalenie gardla, ale na razie nic nie widac. dzis juz podobiez nie miala temp. ta moja gwiazdka to silna kobietka!

Aga, a jak Adas?

Asia, Madzia aniolek, daje mamie odpoczac? a jak reaguje Dominika na siostrzyczke?

Carioca, dawno Cie nie bylo. jak czytam o Sabince,m to jakos kojarzy mi sie z Julitka, bo tez taka "grzeczna";-)

O to zdrówka dla chorowików życzę:tak: ja dziś żeby nie umierać z nudów wzięłam się za robotę:tak: posprzątałam chałupe, upiekłam jabłecznik i poszłam umyć samochód:tak: i wyobraźcie sobie, że jakaś męda zadzwoniła na straż miejską i przyjechali oczywiście agresywnie nastawieni i chętni do wystawienia mandatu:wściekła/y: na szczęście myłam zresztą jak zawsze swoimi rękawicami z tuuperware a dzięki temu na ziemi wokół auta nie ma ani śladu wody więc musieli się odczepić i uznać interwencje za nieuzasadnioną bo przecież kazdy ma prawo sobie przetrzec auto pod domem;-):-D;-)

Aneta - ale sąsiedzi! żeby ich poskręcało!!!
Współczuję chorowitkom i mamom chorowitków też.

U nas na razie sielankowo. Choć akurat dziś Madzia miała pól dnia marudy... za to teraz śpi jak suseł i ciekawa jestem jaka nocka bedzie... W nocy najlepiej śpi ze mną. Ja niestety zasypiam przy karmieniu i odkładanie do łózeczka prawie nie istnieje bo budzę się jak już jest czas na zmianę strony ;-)
Ogólnie jednak dużo śpi i ładnie je. Pomoc mam - mam w domu męża - jeszcze tydzień. potem nie wiem jak bedzie. Moze casting jakiś urządzę? Musze pomyśleć jak to bedzie.

Dominika siostrzyczką sie przejmuje bardzo! Przytula, głaszcze, całuje. Jak tylko mała zapłącze to biegnie wołając "dzidzia!" do niej lub po kogoś dorosłego. Mnie każe brać dzidzię i karmić "dzidzia cycuś! mamo!" Ogólnie jest przesłodka, czuła i delikatna.

Jak tam wizyty lekarskie?

Witam
Co do chorowania mój Igor w poniedziałek skończył antybiotyk zapalenie gardła a ja zaczęłam od wtorku myślałam że mi przejdzie ale rozłożyło mnie na dobre.

Co do Olbas my też stosujemy już od bardzo dawna

Carioca
może lepiej odwiedź pediatrę bo w powietrzu panuje wirus i to właśnie gardło ja też zwlekałam ze sobą i skończyło sie na tym że nie mogłam przełykać doszedł do tego męczący kaszel i katar zawalił mi zatoki buuuu
Asiu jak Ty sobie radzisz ze wszystkim? szok podziwiam Cię przecież to mnóstwo obowiązków a jak mąż wyjedzie to masz blisko kogoś do pomocy? bo oprócz maluszków masz jeszcze chłopców których trzeba dostarczyć do szkoły odebrać.

reklama
Anecia skąd tyle werwy do pracy sprzątanie pieczenie ciasta i jeszcze mycie auta ja to mam lenia :zawstydzona/y:

Aga
jak Adaś co powiedział lekarz???? zdrówka życzę
Donkat u Igora właśnie tak się zaczęło dwa dni gorączka dość wysoka i się okazało że gardło ale trzymam kciuki aby u Was się obeszło bez antybiotyku , Jak Wasze uszka?

Monia
hop hop gdzie się podziewasz masz gości czy jesteś w "gościnie"

Justyna jak u Ciebie??? Co z mieszkankiem jakieś parce już rozpoczęte?

Do góry