reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Spać czy sprzątać:baffled::baffled::baffled::baffled: o to jest pytanie??????????????????????????????:sorry2::sorry2::sorry2:

aaaaaaaaaaaaaaaaa młodego wczoraj przeciągneliśmy o godzinę, by poszedł później spać................ efekty tego dzis były.......... spalismy 15 min dłużej, czyli do 5:45:crazy: ...... ja nie wiem skąd on ma tyle w sobie energii, cały dzień na wyskokich obrotach, jakby ADHD miał:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej!!

ostatni dzien i odpoczynek...

pieka mnie oczy

Monia, a ten facet sie gapil tak na te twoja kolezanke? ze mu sie pewnie spodobalaa? jakis nienormalny!!! widzialas te dzieci dzis w przedszkolu?

Justka, to by byla druga taka niemila sytuacja, ale w razie czego pamietaj, ze do 3 razy sztuka!!
a moze wy niedogadalyscie na poczatku wszystkiego?

ja mam okna brudne, ale moge je myc tylko w sobote, bo na tygodniu to juz ciemno. jednak zapalu mi brak jak an razie

Witam się i ja:-) muszę iść nastawić ekspres bo zaraz zasnę:baffled: a muszę odgruzować Tuśki pokój bo mebelki wreszcie przyjechały:-) no i bigos mam zamiar zrobić;-)

Mam ten sam dylemat co Aga,na dodatek nie wiem co na obiad zrobic.

Donka mi tez wydawalo sie,ze jakos mialysmy wszystko obgadane. A moze ona poprostu przedstawila mi proces rekrutacji,a ja sobie cos dodalam? Na pewno nie bylo mowy,ze po mnie bedzie sprawdzany ktos jeszcze, a tu nagle przyjezdza jakis dyrektor od niewiemczego, wolaja jedna dziewczyne i pytajaczy tamta ja zna i takie tam.... Sama nie wiem...a raczej wiem, tylko wolalabym zeby powiedziala mi to jasno

Justyna może jednak nie będzie tak źle:sorry2: wiem, że u nas w drogerii w Polanicy ostatnio jak zatrudniali nową dziewczynę to przez sito przeszły 4 i właśnie oprócz kierowniczki derektor regionalny miał dużo do powiedzenia:tak: i na pocieszenie dodam tylko, ze wśród tych czterech była jedna znajoma laski, która już tam pracuje a jednak jej nie wybrali:tak: ja w każdym bądź razie trzymam kciuki nadal:tak:

Mam ten sam dylemat co Aga,na dodatek nie wiem co na obiad zrobic.

ja również nie wiem co na obiad..........

Jednak wyłanczam kompa i ide pojeździć na odkurzaczu a potem na mopie, bo jak słonko zaswieciło to wsyzstkie "koty" wyszły i nie moge na nie patrzeć.:baffled::baffled::baffled:

Justa trzymam kciuki by nie było ........ do 3 razy sztuka jak Donuska pisała

Aga zamknij oczy i bedzie po klopocie. Ja wlasnie wypryskalam lazienke i tez po malu sie biore. Wkurza mnie podloga w pokoju umyje,a za chwile wszystkie paluchy mlodego widze. Moze w rekawiczkach puszczac go na podloge??

reklama
Do góry