reklama
Witam w sobotnie popołudnie.
Rodziców mielismy, wczaraj tata pojecha a dziś mama, bo dzieci chciałby spac z babcią i to każde z osobna, więc dwie noce musiała nocować
Teraz maluchy poszły na urodziny do sąsiadek a my mamy chwilkę CISZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyy;-)
Miłej niedzieli życzę
Rodziców mielismy, wczaraj tata pojecha a dziś mama, bo dzieci chciałby spac z babcią i to każde z osobna, więc dwie noce musiała nocować

Teraz maluchy poszły na urodziny do sąsiadek a my mamy chwilkę CISZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyy;-)
Miłej niedzieli życzę
donkat
Fanka BB :)
witam
nawet 1 okno dzis umylam, a reszta... kiedys sie doczeka;-)
Aneta, nic dziwnego, ze Natalka zachwycona lozkiem:-):-)
Monai, jutro sie wybieramy an poszukiwanie tv, ale ja bym chciala zaczekac, bo moze przed swietami jakies fajne okazje beda
Agus, a jak wasze stisunki z "ulubionymi" sasiadami?
Majandra, jak w pracy? lepiej?
widzialyscie to info, ze forumowiczka z wrzesniowek 2008 zginela w wypadku?
Milej niedzieli
nawet 1 okno dzis umylam, a reszta... kiedys sie doczeka;-)
Aneta, nic dziwnego, ze Natalka zachwycona lozkiem:-):-)
Monai, jutro sie wybieramy an poszukiwanie tv, ale ja bym chciala zaczekac, bo moze przed swietami jakies fajne okazje beda
Agus, a jak wasze stisunki z "ulubionymi" sasiadami?
Milej niedzieli
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Długo nie zwlekaj, bo przed samymi świętami to właśnie tylko fikcyjnie ceny obniżają. Teraz wbrew pozorom jest najtaniej.ale ja bym chciala zaczekac, bo moze przed swietami jakies fajne okazje beda
W pracy ok. W dyrektorką mało mam do czynienia.

Widziałam to info. Strasznie smutne. Poza tym jakiś rok temu też dziewczyna z naszego forum będąc w ciąży zginęłam w wypadku. Pamiętacie? I aż mnie ciarki przeszły,jak sobie o tym przypomniałam.
donkat
witam
ale zimno w pracy!!! kilka dni bez ogrzewania i gotowe
nie mam zapalu dzis do pracy
nie damy sie naciagnac, bo juz mamy ceny obcykane, wiec na niby prmocje sie nie zlapiemy.
jesli chodzi o tv cyforwa, to chyba wybierzemy "n".
co u was po weekendzie?
ale zimno w pracy!!! kilka dni bez ogrzewania i gotowe
nie mam zapalu dzis do pracy
Długo nie zwlekaj, bo przed samymi świętami to właśnie tylko fikcyjnie ceny obniżają. Teraz wbrew pozorom jest najtaniej.
nie damy sie naciagnac, bo juz mamy ceny obcykane, wiec na niby prmocje sie nie zlapiemy.
jesli chodzi o tv cyforwa, to chyba wybierzemy "n".
co u was po weekendzie?
donkat
Monia, Aga pisala, ze sie zaczna placzki u dziewczynek i widocznie Ola ma juz ten wiek;-)
kupilismy wczoraj kolczyki Julitce, wybrala sobie rozowe serduszka (ja wolalam inne, ale jej nic a nic nie zmuszalam do zmiany zdania) i co? boi sie zmienic! obiecala, ze dzis sprobujemy. powiedzialam jej, ze w innym przypadku bede musiala je oddac, jak nie cche zalozyc.
bedziecie mi towarzyszyc na BB?
kupilismy wczoraj kolczyki Julitce, wybrala sobie rozowe serduszka (ja wolalam inne, ale jej nic a nic nie zmuszalam do zmiany zdania) i co? boi sie zmienic! obiecala, ze dzis sprobujemy. powiedzialam jej, ze w innym przypadku bede musiala je oddac, jak nie cche zalozyc.
bedziecie mi towarzyszyc na BB?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A co Donus, nudny dzien masz??
U nas tez zimno. I mgliscie. Chyba sie walne spacbo jakas do niczego jestem...
U nas tez zimno. I mgliscie. Chyba sie walne spacbo jakas do niczego jestem...
reklama
Podziel się: